zartosht0171 8 ارسال شده در آذر 93 ماژول زیبای منوی آبشاری bm cool menu فارسی شده از ویژگیهای این افزونه امکان انتخاب رنگ متن منوها,رنگ پس زمینه منوها,سادگی در کارکردن با آن و... دموی افزونه mod_bm_cool_menu.zip 2 واکنش ها : Yasha625 و ghadirkiani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Atenaone 0 ارسال شده در دی 93 سلام من اینو دانلود کردم این ارور رو داد . JInstaller: :نصب: فایل C:\wamp\www\tmp\install_54ac50b9666e5\language\en-GB.mod_bm_cool_menu.ini موجود نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zartosht0171 8 ارسال شده در دی 93 به مدیریت ماژولها برید و به راحتی از ماژول استفاده نمایید مشکلی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahrzadyazdanseta 0 ارسال شده در دی 93 سلام من برای ساختن منوی آبشاری از BM Cool Menu استفاده کردم. ولی نمیدونم چرا زیر منوهام نمیان .تمام شاخه بندیها رو هم انجام دادم. www.choobco.com لطفا کمکم کنییید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Yasha625 0 ارسال شده در دی 93 آقایون سلام این منو راست به چپ نمیشه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
musio 346 ارسال شده در دی 93 آقایون سلام این منو راست به چپ نمیشه ؟ باسلام اتفاقا چند روز پیش یکی از دوستان قرارداده بود سرچ بکنید در انجمن حتما پیداش میکنید یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر