mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 با سلام در سایتم از Maximenu استفاده می کنم چطور می تونم تعداد آیتم های منو را زیاد کنم. بطور مثال الان 8 منو قبول می کنه وقتی آیتم 9 ثبت بشه به خط زیر انتقال داده می شه؟ لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آذر 93 وقت بخیر طبیعتا فضایی که برای منو در قالب خود جایی داده اید همان مقدار است برای اینکه بتوانید بیشتر تعداد منو قرار دهید باید از طریق فایل های سی اس اس قالب خود مقداری فونت و همچنین فاصله از سمت چپ و راست کوچک تر کنید منظور من از فاصله کم کردن مربوط به نوشته هایی است که در موقعیت منو فعال است مثال صفحه اصلی که در اول منو قرار دارد با فایرباگ اگر اطلاعات سی اس اس آن را پیدا کنید متوجه می شوید از فاصله ای از منو دیگری دارد اطلاعات بیشتر می خواهید باید دمو آنلاین قرار دهید تا بررسی بیشتری شود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 دست شما درد نکنه متاسفانه از سیستم لوکال استفاده می کنم. اگر لطف کنید در مورد فایل CSS منو بیشتر توضیح دهید ممنون می شم -------------------------------------------------------------------------------------------------------- دوستان عزیز من می خوام اندازه های تبهای خودم در این منو رو کوچک تر کنم تا بتونم تب های بیشتری رت در کنار هم قرار بدم از دوستان اگر بتونن کمک کنن ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام آدرس سایت ؟ موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 با سلام آدرس سایت ؟ موفق و پیروز باشید یا حق لوکال هستم دوست عزیز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام به این شکل که نمیشه راهنمایی کرد سایت رو به روی یک هاستی انتقال بدید و آدرس رو قرار بدید تا بشه کدها رو بررسی کرد موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر