rpynco 2 ارسال شده در آذر 93 با سلام این را چطور حذف کنم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آذر 93 وقت بخیر در بخش مدیریت مطالب ، قسمتی وجود دارد به نام تنظیمات که در آن بخش می توانید نا نویسنده و همچنین تاریخ انتشار و ... را فعال و غیرفعال کنید این مبحث چندین بار در جومینا جواب داده شده است که خود بنده یک بار به صورت تصویری قرار دادم با جستجو در سایت اطلاعات مفیدتری بدست خواهید آورد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در آذر 93 وقت بخیر در بخش مدیریت مطالب ، قسمتی وجود دارد به نام تنظیمات که در آن بخش می توانید نا نویسنده و همچنین تاریخ انتشار و ... را فعال و غیرفعال کنید این مبحث چندین بار در جومینا جواب داده شده است که خود بنده یک بار به صورت تصویری قرار دادم با جستجو در سایت اطلاعات مفیدتری بدست خواهید آورد موفق باشید آنها را غیر فعال میکنم ولی باز هم حذف نمیشود.مطمئن باشید بنده ابتدا فروم را جستجو بعد سوال خود را مطرح میکنم.با تشکر ------------------------------------------------------------------------------------------------------- با تشکر درست شد.بسیار ممنون به جای مدیریت منو مدیریت مطلب را غیر فعال میکردم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر