mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 با سلام زمانی که این پلاگین رو نصب می کنم این پیغام خطا رو میده JInstaller: :Install: Error SQL DB function failed with error number 1146 Table 'ss.pruic_rsform_component_type_fields' doesn't exist SQL=DELETE FROM `pruic_rsform_component_type_fields` WHERE `ComponentTypeId` = 21 ; SQL = DELETE FROM `#__rsform_component_type_fields` WHERE `ComponentTypeId` = 21 ; نصب افزونه: SQL error file DB function failed with error number 1146 Table 'ss.pruic_rsform_component_type_fields' doesn't exist SQL=DELETE FROM `pruic_rsform_component_type_fields` WHERE `ComponentTypeId` = 21 ; SQL = DELETE FROM `#__rsform_component_type_fields` WHERE `ComponentTypeId` = 21 ; از دوستان اگر کسی می تونه راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام شما ابتدا باید کامپوننت rsform رو نصب کنید و بعد پلاگین مذکور را نصب کنید اگر هم از قبل کامپوننت را نصب کردید ، به احتمال زیاد درست نصب نشده چون این خطا داره میگه که جدول pruic_rsform_component_type_fields وجود نداره موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 با سلام شما ابتدا باید کامپوننت rsform رو نصب کنید و بعد پلاگین مذکور را نصب کنید اگر هم از قبل کامپوننت را نصب کردید ، به احتمال زیاد درست نصب نشده چون این خطا داره میگه که جدول pruic_rsform_component_type_fields وجود نداره موفق و پیروز باشید یا حق من قبل کامپوننت و نصب کردم اما بدون مشکل کار می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درودبر شما اصلا جدول rsform_component_type_fields ببینید وجود داره یا خیر؟ می تونید یکبار کلا افزونه رو پاک کنید و مجدد نصب کنید 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 درودبر شما اصلا جدول rsform_component_type_fields ببینید وجود داره یا خیر؟ می تونید یکبار کلا افزونه رو پاک کنید و مجدد نصب کنی می تونه از سیستم لوکال باشه؟ این جدول کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 در هنگام نصب اروری براتون نمیاد؟ کمی جستجو کنید در این مورد بسیار بحث شده. منو ها رو به صورت دستی بسازید. 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 در هنگام نصب اروری براتون نمیاد؟ کمی جستجو کنید در این مورد بسیار بحث شده. منو ها رو به صورت دستی بسازید. آقا مشکل از افزونه بود به گفته آقای میری پاک کردم یکی دیگه نصب کردم درست شد. فقط میشه راهنمایی کنید اون جدول کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام کلیه جداول (Table) داخل دیتابیس نگهداری میشوند . اینم یه جدولی هست که داخل دیتابیستونه منتهی بصورت مستقل قرار داره یعنی مثل رکورد نیست که بخواهید دنبالش تو جدولی بگردید تو روت دیتابیستون قرار داره موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر