rahomah 2 ارسال شده در آذر 93 با سلام خدمت مدیران عزیز این بخش بنده سایتم به نشانی http://kianchoob.com دو بار مورد حمله هکر قرار گرفت و دفعه اول تونستم سایت رو بالا بیارم و درست کنم اما دفعه دوم سایت ه-ک شد و فایل قالب به طور کلی پاک شد و فایل های index.php دستکاری شد مجبور شدم دوباره از اول سایت را طراحی کنم خواهشا بهم کمک کنید و راهنمایی کنید که چه راهکارهای را در سایتم بکار ببرم و رعایت کنم تا ه-ک نشوم از نظر هاست امنیت بالاست حدس میزنم مشکل از باگ های افزونه جوملاست قالبم ja-decor می باشد. ممنون میشم راهنمای فرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما تنها راهنمایی که می توانم انجام دهم این است که از افزونه هایی استفاده کنید که مورد تایید سایت جوملا جهانی است و در قسمت افزونه های ان مورد نمایش قرار گرفته افزونه ها و قالب تجاری که بصورت رایگان در سابت های تجاری بصورت رایگان قرار گرفته استفاده نکنید. زیرا احتمالا دانش برنامه نویسی ندارید و نمی توانید افزونه را از لحاظ کیفیت امنیت برسی کنید. پوشه adninistrator را رمز بگذارید رمز ادمین هم کلا تغییر و یک رمز ترکیبی قرار بدید نقض هاست هم خیلی مهم است 2 واکنش ها : pedram_na و yousof2000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 93 سلام علیکم البته قالب هم از لحاظ امنیتی مهم هست که چطور باشه؛ اما رابطه با امنیت وب سایت در جوملا، شما باید کمی تحقیق و مطالعه کنید تا بیاد دستتون که چی به چی هست. پیشنهاد می کد عبارت "بالا بردن امنیت وب سایت جوملا" رو در گوگل جستجو کنید. افزونه RS Firwall هم در این زمینه "البته با دانش کافی" نسبت به این افزونه می تونه خیلی موثر در امنیت وب سایت جوملایی باشه. موفق باشید، التماس دعا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rahomah 2 ارسال شده در آذر 93 سلام علیکم البته قالب هم از لحاظ امنیتی مهم هست که چطور باشه؛ اما رابطه با امنیت وب سایت در جوملا، شما باید کمی تحقیق و مطالعه کنید تا بیاد دستتون که چی به چی هست. پیشنهاد می کد عبارت "بالا بردن امنیت وب سایت جوملا" رو در گوگل جستجو کنید. افزونه RS Firwall هم در این زمینه "البته با دانش کافی" نسبت به این افزونه می تونه خیلی موثر در امنیت وب سایت جوملایی باشه. موفق باشید، التماس دعا درود بر شما دوستان عزیز شما می توانید در این زمینه بهم کمک کنید و امنیت وب سایت من را بالا ببرید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
salimy 45 ارسال شده در آذر 93 دوست عزیز افزونه ی RS Firwall را نصب کن . پوشه های اصلی و از دسترسی عمومی خارج کن . یه هاست امن هم انتخاب کن . ضمنا با نصب افزونه ی فایروال ، ای دی هایی که به سایتت حمله می کنند و کلا حذف کن . 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در آذر 93 سلام درسایت جومینا یک فیلم اموزشی در مورد امنیت هست که مفیده ان نگاه کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما دوستان عزیز شما می توانید در این زمینه بهم کمک کنید و امنیت وب سایت من را بالا ببرید ممنون میشم دوست عزیز، همون مراحلی که بهتون گفتم رو انجام بده، قطعا موفق خواهی شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر