smjm 1 ارسال شده در آذر 93 سلام چطور میشه در قسمت مدیریت مطالب جوملا ، بغل هر عنوان یه شمارنده باشه؟ یعنی یه شمارنده ای که تعداد مطالب رو نشون بده، یعنی یه ستون # به مدیریت محتوا اضافه شه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آذر 93 وقت بخیر شمارنده که موجود است همان ای دی که به تعداد مطالب ساخته شده درست می شود ولی برای نمایش مطالب کلی وب سایت که فقط یک عدد باشد می توانید از قالب مدیریت مترو استفاده کنید که در قسمت سی پنل تعداد مطالب را نمایش می دهد و شما کافی است کدهای مربوطه به آن قسمت را جا به جا کنید موفق باشید 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smjm 1 ارسال شده در آذر 93 ممنون از راهنمایی ولی این چیزی نبود که من میخواستم میخوام به این شکل بشه قسمت مدیریت مطالبم، قالبی که معرفی کردین این قابلیت رو نداشت اگه کدی داره ممنون میشم بگین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام یه دونه پچ براتون قرار میدم که با اکسترکتش در روت جوملاتون ، دقیقا" میشه همون چیزی که میخواهید منتهی دو تا نکته رو بهش دقت کنید اول اینکه ، جوملاتون باید نسخه 2.5.27 باشه چون بر اساس این نسخه پچ رو آماده کردم دوم اینکه ، ممکنه در بروز رسانی هایی که در آینده انجام میشه این فایل هم دستخوش تغییرات بشه و همه چیز به حالت اولیه برگرده در هر صورت بفرمایید ، خدمت شما : http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=14175312571.zip موفق و پیروز باشید یا حق 2 واکنش ها : رضاقاسمی و AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smjm 1 ارسال شده در آذر 93 بسیار ممنون اما اجرا نشد جوملا من 2.5.6 در روت هم که فایل administrator وجود داشت ، من فایل رو همون پوشه ای که قرار داده بودین برداشتم و طبق مسیر فایل شما اونو تو فایل جوملا خودم قرار دادم مشکل از چی بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آذر 93 وقت بخیر دوست عزیز بنده تست کردم، هیچ گونه مشکلی نداشت موفق باشید 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 بسیار ممنون اما اجرا نشد جوملا من 2.5.6 در روت هم که فایل administrator وجود داشت ، من فایل رو همون پوشه ای که قرار داده بودین برداشتم و طبق مسیر فایل شما اونو تو فایل جوملا خودم قرار دادم مشکل از چی بود؟ با سلام خدمتتون عرض کردم که جوملاتون باید حداقل 2.5.27 باشه . ابتدا به این نسخه بروزرسانی کنید سپس از پچ مربوطه استفاده کنید قبل از بروزرسانی ، بک آپ فراموش نشه !!! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر