saharyadollahi 0 ارسال شده در آذر 93 با سلام به همه دوستان سوالی داشتم که برام خیلی مهمه.لطفا راهنماییم کنید یکسری css هست که می خوام ازشون توی جوملا استفاده کنم .سورس هارو میتونید توی این سایت ببینید. http://temphaa.com/category/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA/jquery-%D9%88-css/ قابل دانلودن. من نمی دونم چطور میشه ازشون در جوملا استفاده کنم . لطفا راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آذر 93 وقت بخیر سی اس اس های کدهایی هستند که برای شکیل کردن قالب یا همان استایل نمایشی به کاربر می باشد که کافی است کدهای مورد نظر را در سی اس اس اصلی قالب اضافه کنید و در قالب از آنها استفاده کنید ولی در مورد منوها ، تب ها ، که جی کوئری دارند و همچنین اطلاعات را می خواهند از دیتابیس بخوانند تا بشود نمایش داد ، بیشتر آنها را باید ترجمه به جوملا کنید تا مشکلی از باب نمایش نداشته باشید در کل این کار حداقل اطلاعات در مورد html ,css , php , jquery دارد موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر