vahid2star 2 ارسال شده در آذر 93 با سلام داشتم چندتا قالب جوملا را حذف میکردم پس از تیک گذاشتن روی گزینه حذف کلیک کردم پس از مدتی صفحه سفید نمایش داده شد. و مدیرت و سایت بالا نمیاد چندجا جستجو کردم یک کد گذاشتم تو اچ تی تی اکسس که پیغام زیر را نشوند داد خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی ضروی هست ادرس http://semeng.ir The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.More information about this error may be available in the server error log.Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.Apache Server at ... Port 80 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام اون کدی رو که در htaccess. وارد کردید رو حذف کنید . احتمالا برای همونه که خطای 500 اتفاق افتاده تو دیتابیستون میتونید از بین قالبهایی که هنوز حذف نشدند اونها رو فعال کنید template_styles موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
vahid2star 2 ارسال شده در آذر 93 ممنون از جواب شما من کد را حذف کردم واخطار نمایش داده نمیشه ولی من قالب های پیش فرض را حذف نکردم الان تو دیتا بیس قسمتی که فرمودید رفتم حالت پیش فرض روی قالب های بنده هست و مشکلی مشاهده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر