mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 با سلام من کامپوننت تبلیغاتی P30 advertise را بر روی لوکال قبلا نصب کرده بودم اما با اومدم رو یک جوملای دیگر نصب کنم با پیغام زیر مواجه می شوم میشه راهنمایی کنید "یک خطا در بارگذاری فایل به سرور رخ داده است" نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آذر 93 درود - نظر من اینه که از p30advertise استفاده نکنید . چون بعدا مطوئنمبه مشکل میخورید . هیچی مثل DjClassi نیست ! من یک مذت روی p30advertise کار کردم ، اصلا قابل مقایسه با dj نیست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 درود - نظر من اینه که از p30advertise استفاده نکنید . چون بعدا مطوئنمبه مشکل میخورید . هیچی مثل DjClassi نیست ! من یک مذت روی p30advertise کار کردم ، اصلا قابل مقایسه با dj نیست . میشه لینک دانلود بدید اگر آموزشی هم در این زمینه دارید ممنون میشم اراده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آذر 93 پست خصوصی شد 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر