yousof2000 36 ارسال شده در آذر 93 سلام دوستانلطفا وارد صفحه زیر بشوید:http://www.extenweb.ir/?tp=1بنده پیش نمایش موقعیت های قالب را فعال کرده ام.اما با این وجود می بینید که پیش نمایش موقعیت های قالب را نشان نداده و چند خطا داده است!مشکل از کجاست؟ چکار باید بکنم؟حالا فایلی که خطا گفته رو براتون ضمیمه می کنم که اگه تونستید ویرایشش کنید.mod_icetabs.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 مازول icetabs رو غیر فعال کنید احتمالا حل خواهد شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 93 این کار رو کردم، مشکل حل نشد. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ درست شد! یه کدی را باید تغییر می دادم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) نحوه حل مشکل رو بفرمائید. ویرایش شده آذر 93 توسط رضا قاسمی اشتباه:) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) اول بگم که بنده در حال استفاده از "فروشگاه ساز قاصدک، نسخه باران" هستم.به مدیریت قالب ها » تنظیمات بروید و پیش نمایش قالب رو فعال کنید.اکنون می بایست به آدرس زیر در هاست بروید: public_html/modules/mod_icetabs/mod_icetabs.php سپس در فایل mod_icetabs.php کد زیر را حذف نمایید: else { require(JModuleHelper::getLayoutPath($module->module)); } حالا می توانید با اضافه کردن کد ?tp=1 به انتهای آدرس، موقعیت های قالب را نمایش دهید.نکته: ما انجام این کار رو صد در صد تضمین نمی کنیم! چون داریم کدی از کدهای یک ماژول رو برای انجام این کار حذف می کنیم و نمی دونیم که آیا با انجام این کار خللی در کار ماژول اتفاق میفته یا نه؟!؟پس بهترین راه اینه که یا این ماژول رو کلا حذف کنیم و ماژولی با موضوع مشابه پیدا کنیم یا اینکه بعد از حذف کد و مشاهده موقعیت های قالب، صفحه مرورگر رو ذخیره کنیم و دوباره کد رو سر جای قبلیش برگردونیم تا مشکلی در عملکرد ماژول پیش نیاد.موفق باشید، التماس دعا ویرایش شده آذر 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر