arashshiler 12 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) سلام من جوملا رو از همین سایت جومینا گرفتم توی لوکال هرکاری میکنم نصب نمیشه یعنی از همون صفحه ی اول که انتخاب زبانه اصلا جلوتر نمیره حالا باید چیکار کنم ؟ مشکل xampp منه یا اینکه نسخه جوملا خرابه ؟ من اخرین نسخه xampp رو از سایت خودش گرفتم و در نصب بقیه اسکریپت ها مشکلی نداره اها راستی وقتی وارد نصب میشه چندتا ارور بالا صفحه نشون میده Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.internal_encoding is deprecated in C:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\string\string.php on line 28Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.input_encoding is deprecated in C:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\string\string.php on line 29Deprecated: iconv_set_encoding(): Use of iconv.output_encoding is deprecated in C:\xampp\htdocs\joomla\libraries\joomla\string\string.php on line 30 ویرایش شده آذر 93 توسط arashshiler 1 واکنش ها : ghasem1148 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) رفتم توی فایل string خط ها 28 29 30 که اینجا گفته رو کد هارو دیدم اینا هستش // These are settings that can be set inside code iconv_set_encoding("internal_encoding", "UTF-8"); iconv_set_encoding("input_encoding", "UTF-8"); iconv_set_encoding("output_encoding", "UTF-8"); } فکر میکنید چرا خطا داده و چرا نصب جلو نمیره ؟ ویرایش شده آذر 93 توسط arashshiler 1 واکنش ها : ghasem1148 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در آذر 93 wamp نصب کردم نمیدونم چرا ایکونش نارنجیه و سبز نمیشه کار هم نمیکنه 1 واکنش ها : abi128 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 با ومپ 2.5 تست کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashshiler 12 ارسال شده در آذر 93 با ومپ 2.5 تست کنید. میگم که نصبش کردم ولی مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) میگم که نصبش کردم ولی مشکل داره من هم همین مشکل را داشتم از داخل htdoc.config (داخل Notepad) باز کن و جستجو کن Listen بعد در جایی که نوشته Listen 80 تغییر بده به Listen 8080 ببین درست میشه یا نه و بعد ومپ سرورتو Restart کن ویرایش شده آذر 93 توسط mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mjnik 1 ارسال شده در دی 93 فایل string.php را از مسیر libraries\joomla\string پیداکرده و با notepad باز کنید و قسمت های سبز رنگ را به کدتون اضافه و ذخیره کنید. کدهای نارنجی رنگ در فایل string.php قرار دارد و نیاز به اضافه کردن نیست. if (function_exists('iconv') && PHP_VERSION_ID < 50600) { iconv_set_encoding("internal_encoding", "UTF-8"); iconv_set_encoding("input_encoding", "UTF-8"); iconv_set_encoding("output_encoding", "UTF-8");}}elseif (PHP_VERSION_ID >= 50600){ini_set('default_charset', 'UTF-8');} 1 واکنش ها : myfc1368 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farokh110 5 ارسال شده در بهمن 93 (ویرایش شده) باسلام راه حلش اینه: کدهای زیر را در joomlaroot\libraries\joomla\string\string.php -if (function_exists(‘iconv’)){// These are settings that can be set inside codeiconv_set_encoding(“internal_encoding”, “UTF-8?);iconv_set_encoding(“input_encoding”, “UTF-8?);iconv_set_encoding(“output_encoding”, “UTF-8?);}به کدهای زیر تغییر دهید:if (PHP_VERSION_ID < 50600) {iconv_set_encoding('input_encoding', 'UTF-8');iconv_set_encoding('output_encoding', 'UTF-8');iconv_set_encoding('internal_encoding', 'UTF-8');} else {ini_set('default_charset', 'UTF-8');} موفق باشید ویرایش شده بهمن 93 توسط farokh110 1 واکنش ها : smk6000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
smk6000 5 ارسال شده در تیر 94 باسلام راه حلش اینه: کدهای زیر را در joomlaroot\libraries\joomla\string\string.php -if (function_exists(‘iconv’)) { // These are settings that can be set inside code iconv_set_encoding(“internal_encoding”, “UTF-8?); iconv_set_encoding(“input_encoding”, “UTF-8?); iconv_set_encoding(“output_encoding”, “UTF-8?); } به کدهای زیر تغییر دهید: if (PHP_VERSION_ID < 50600) { iconv_set_encoding('input_encoding', 'UTF-8'); iconv_set_encoding('output_encoding', 'UTF-8'); iconv_set_encoding('internal_encoding', 'UTF-8'); } else { ini_set('default_charset', 'UTF-8'); } موفق باشید ممنون 1 واکنش ها : farokh110 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abi128 0 ارسال شده در تیر 94 (ویرایش شده) wamp نصب کردم نمیدونم چرا ایکونش نارنجیه و سبز نمیشه کار هم نمیکنه یکی از دلایلش این میتونه باشه که Sqlserver هم توی سیستمت در حال فعالیته. بروی تو فایل httpd.conf و هر 2 پورت 80 رو تبدیل کن به 81 و ذخیره کن و ومپ رو از اول اجرا کن(البته این فایل httpd.conf دو جای ومپ ممکنه قرار داده باشه پورت هر دو فایل رو 81 کن، واسه پیدا کردنشونم سرچ بزن). بعد وقتی میخوای لوکال هاستتو بیاری توی مرورگرت بنویس localhost:81 اینطوری میاره یا واسه آوردن هر پوشه و هر سایت اینطوری بنویس localhost:81/mysite ویرایش شده تیر 94 توسط abi128 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر