dav_m22 0 ارسال شده در آذر 93 سلام بر همه من چند وقت پیش در سایت به طور اشتباه در بخش تظیمات کلی (پیکربندی) بخش ذخیره سازی را به روی حالت مدرن گذاشتم و نوع ذخیره سازی رو هم Xcach که این کار باعث شده برخی از لین های سایت کارنکنه و بقیه هم هی کش کنه(صفحه ارور بیاد تا دوباره رفرش کنیم درست بشه) حالا که میخوام از بخش ادمین سایت غیرفعال کنم نمیشه و سایت موقع زدن گزینه ذخیره(اعمال تغیر) کش میکنه و درخواست رو نمیفرسته حالا تنها راهم غیرفعال کردن از داخل cpanel هاستم هست از قسمت phpmyadmin اما اصن نمیدونم چیکار باید کنم ؟!! چجوری پیدا کنم و بزارم رو حالت خاموش - غیرفعال سازی توروخدا هرکسی میدونه کمکم کنه ... خیلی گیرم به خاطر این موضوع نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 دوست عزیز این چه عنوانیه انتخاب کردید؟ کمک مهم - غیر فعال سازی ذخیره سازی - به خدا گیرم بدجور!!! لطفا حتما قوانین رو مطالعه کنید وگر نه در صورت تکرار اخطار دریافت خواهید کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام میتونید در فایل configuration.php که در روت جوملاتون قرار داره ، بصورت زیر ویرایش کنید public $caching = '0'; public $cache_handler = 'file'; در جدول extensions در دیتابیستون میتونید پلاگین سیستم - کش رو غیرفعال کنید (حذف نکنید) در انتها هم محتویات دو پوشه کش که یکی در روت جوملا و دیگری در پوشه administrator قرار دارد را حذف کنید البته به جز فایل index.html موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : dav_m22 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر