sahraie 2 ارسال شده در آذر 93 با سلام اساتید محترم من یک مشکل در تعداد بازدید مظالب برای به وجود آمده است. وقتی مطلبی رو باز می کنم تعداد بازدید متنش می آید ولی عدد بازدید نمایش داده نمی شود. لطفا راهنمایی کنید.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 با دیگر قالب ها تست کنید ببینید درست است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahraie 2 ارسال شده در آذر 93 با دیگر قالب ها تست کنید ببینید درست است. انجام دادم ولی نشد. من یک ساله که با این قالب کار می کنم و لی این 2 روزه که اینطور شده. تازه اسم نویسنده رو هم کامل نمیزنه. آدرس سایت: http://www.nasimedehloran.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) آخرین افزونه هایی که نصب کردید رو غیر فعال کنید جدیدا در تنظیمات سایت تغییراتی ندادید؟ ویرایش شده آذر 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahraie 2 ارسال شده در آذر 93 آخرین افزونه هایی که نصب کردید رو غیر فعال کنید جدیدا در تنظیمات سایت تغییراتی ندادید؟ به تازگی هیچ افزونه ای نصب نکردم تا جایی هم که می دونم تغییراتی انجام ندادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 (ویرایش شده) به مدیریت سرور اطلاع بدید تغییراتی در سرور انجام نشده؟ یک جوملای خام در یکی از پوشه های سایت نصب کنید ببینید این دو مورد درست کار می کند یا خیر اگر کارکرد به معنی این است که یا افزونه ای جلوی نمایش را گرفته یا تغییراتی در تنظیمات سایت داده اید و اگر کار نکرد بدین معنی است که مدیریت تغییراتی انجام داده است. ویرایش شده آذر 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahraie 2 ارسال شده در آذر 93 به مدیریت سرور اطلاع بدید تغییراتی در سرور انجام نشده؟ یک جوملای خام در یکی از پوشه های سایت نصب کنید ببینید این دو مورد درست کار می کند یا خیر اگر کارکرد به معنی این است که یا افزونه ای جلوی نمایش را گرفته یا تغییراتی در تنظیمات سایت داده اید و اگر کار نکرد بدین معنی است که مدیریت تغییراتی انجام داده است. از مدیریت نیست وقتی پرینت مطلب را می گیری کامل درست نشون می ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 جوملا خام رو تست کنید اگر در جوملا خام درسته جوملاتونو به آخرین نسخه ارتقا بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر