sattarjoo 5 ارسال شده در آبان 93 با سلام و خسته نباشید من میخواستم فرمی شبیه به این سات که خودش سایت جوملا هست برای بازدیدکنندگان یا کاربرای ثبت نام کننده ام درست کنم که مطالبشان را ارسال کنند و لینک آپلود که بتوانند عکسشون یا فیلم شون را آپلود کنند ( اگر اجازه آپلود بدم از نظر امنیتی مشکلی برای سایتم پیش نمیاد؟( اینم سایت میخواهم چند تا گزینه مثل ایمیلش و غیره اضافه کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما با خود جوملا اینکار رو کرده شما هم می توانید انجام بدید یک منو از نوع درج مطلب بسازید 1 واکنش ها : sattarjoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما با خود جوملا اینکار رو کرده شما هم می توانید انجام بدید یک منو از نوع درج مطلب بسازید با سلام تشکر از پاسخ خوبتان اتفاقا من این کار را کردم ولی به جز مدیریت کل و مدیر ارشد هیچ کاربری نمی تواند آن را باز کند و پیغام 404 میده راستی فایل آپلود هم فقط برای مدیر کل و ارشد می اید من در قسمت مطلب و ارسال مطلب را زدم آیا کاری باید انجام میدادم انجام ندادم راستی گزینه نام و ایمیل باید کجا درست کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما آموزش تعیین سطح دسترسی برای کاربران را جستجو کنید ان را مطالعه کنید 1 واکنش ها : sattarjoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما آموزش تعیین سطح دسترسی برای کاربران را جستجو کنید ان را مطالعه کنید باسلام با تشکر از پاسخ تان جواب سوال دومم را ندادین که چگونه گزینه هایی مثل نام، نام کاربریش، ایمیلش، موضوع ارسالی اینها را می خواستم ببینم چگونه درست کنم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما یعنی فیلد اضافه کنید /؟ درست متوجه شدم ؟ 1 واکنش ها : sattarjoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 برای افزودن فیلد های ثبت نام از cb استفاده کنید. 1 واکنش ها : sattarjoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در آذر 93 درود بر شما یعنی فیلد اضافه کنید /؟ درست متوجه شدم ؟ با سلام درسته مثل اون سایتی که گذاشتم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sattarjoo 5 ارسال شده در آذر 93 برای افزودن فیلد های ثبت نام از cb استفاده کنید. با سلام از پلاگین cb استفاده کنم این آدرس درست هست؟ http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-user-management/joomla-extension-user-calsifield/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C-comprofiler-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C.html با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 بله کامپوننت و همه پلاگین ها و ماژولها رو نصب کنید 1 واکنش ها : sattarjoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر