esfandani_ali 1 ارسال شده در آبان 93 با سلام ، وقت بخیر چطور می توانم برای سایت خود ار اس اس ایجاد نماییم. آیا افزونه خاصی نیاز است ؟ لطفا راهنمایی نمایید. و لینک دانلود .... esfandan.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود برشما براحتی می توانید اینکار را انجام بدید با استفاده از کامپوننت rss و ماژول rss که هر دو بطور یشفرض در جوملا وجود دارند نگاهی به انها بندازید متوجه خواهید شد 1 واکنش ها : esfandani_ali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfandani_ali 1 ارسال شده در آبان 93 ار اس اس در سایت من حذف شده ، در جومینا سرچ کردم یافت نشد در صورت امکان لینک دانلود بگذارید تشکر ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ دوستان لطفا لینک دانلود بدهید ............ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 93 با سلام با توجه به مسیر تاپیکتون ، میتونید اون رو از بسته خام جوملا بردارید و در همون مسیر هم قرار بدید administrator/components/com_newsfeeds administrator/modules/mod_feed modules/mod_feed موفق و پیروز باشیدیا حق 1 واکنش ها : esfandani_ali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfandani_ali 1 ارسال شده در آبان 93 بابت پاسخگویی تشکر می کنم ببخشید من آشنایی زیادی با مسیرها و همچنین بسته خام که فرمودید ندارم ، میشه بیشتر توضیح بدید. ( و اگه لینک بسته نصبی برا جوملا 1.5باشه ، بهتره ) تشکر ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ برای شفاف بودن سوال لینک زیر را مشاهده نمایید : http://esfandan.ir/?format=feed&type=rss نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 دوست عزیز جوملا رو دانلود کنید نسخه 1.5 حالا پوشه هایی که آقای صفرعلی فرمودند رو بردارید و درون هاست قرار دهید اگر وجود داشت از روی هاست حذف کنید و قرار دهید. 1 واکنش ها : esfandani_ali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfandani_ali 1 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) دوستان مراحلی که فرمودید انجام دادم ولی زمانی که ماژول را فعال می کنم در کل صفحه سایت این ارور را میده : Warning: require_once(/home/esfndnit/domains/esfandan.ir/public_html/modules/mod_feed/helper.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/esfndnit/domains/esfandan.ir/public_html/modules/mod_feed/mod_feed.php on line 18Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/esfndnit/domains/esfandan.ir/public_html/modules/mod_feed/helper.php' (include_path='.:/usr/local/php5/lib/php') in /home/esfndnit/domains/esfandan.ir/public_html/modules/mod_feed/mod_feed.php on line 18 بی زحمت راهنمایی نمایید _ جوملا 1.5 ویرایش شده آبان 93 توسط esfandani_ali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 93 با سلام لینکی که در پست شماره 5 قرار دادید الان داره خطای زیر رو میده Fatal error: Call to undefined method JDocumentFeed::addCustomTag() in /home/esfndnit/domains/esfandan.ir/public_html/plugins/system/cmse_ddaccordion.php on line 39 کافیه پلاگین cmse_ddaccordion رو غیرفعال کنید در مورد پست شماره 7 ، چک کنید که فایلها و پوشه هایی که کپی کردید کامل منتقل شده باشند موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : esfandani_ali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfandani_ali 1 ارسال شده در آبان 93 تشکر بابت پاسخگویی سریع در مورد پست 5 : پلاگین cmse_ddaccordion را غیر فعال کردم ولی در مورد پست 7 اینکه زمانی که mod_feed را مستقیما در هاست آپلود می کنم در قسمت تنظیمات مدیریت چیزی نمایش داده نمی شود و زمانه که ماژول را مستقیما از قسمت نصب مدیریت افزونه ها نصب و فعال میکنم کل صفحه سایت سفید و ارور مربوط به پست 7 را می دهد وبی زحمت توضیحی در مورد پارامتر های ماژول بفرمایید تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام عرض کردم خدمتتون ، چک کنید که فایلهایی که آپلود کردید ، همگی به درستی آپلود شده باشند و همچنین سطح دسترسی مناسبی رو داشته باشند برای پوشه ها 755 و برای فایلها 644 ( البته به جز فایل configuration.php که میبایست روی 444 تنظیم باشه که موضوع این بحث نیست چرا که از قبل آپلود شده ) اون خطا هم داره میگه دنبال فایل helper.php میگرده که پیداش نکرده یا نتونسته ازش استفاده کنه برای آشنایی با پارامترهاش هم الان حضور ذهن ندارم ، بهتره یک جوملا در لوکال نصب کنید و اونها رو بررسی کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : esfandani_ali نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfandani_ali 1 ارسال شده در آذر 93 دوستان مشکل ارور ها رفع شد( باید ماژول متناسب با ورژن 1.5.26 را دانلود و نصب میکردم) موقع فعال کردن مازول سایت دیگه ارور نداره ، لطفا بفرمایید در قسمت آدرس خبر خوان چی بنویسم؟ http://upload7.ir/imgs/2014-11/76523471133211895224.jpg تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام لینک RSS همون اخباری که میخواهید نمایشش بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfandani_ali 1 ارسال شده در آذر 93 دوست عزیزمیخام مجموعه ای از اخبار ( به صورت تکی نه ) سایتم را به صورت ار اس اس در بیارممثل نمونه زیرhttp://www.irna.ir/fa/rss.aspx?kind=-1ولی نمیتونم آدرسش رو پیدا یا ایجاد کنم------------------------------------------------------------------------------------------------------------------دوستانمن فقط آدرس _ار اس اس _ سایت خودم _ را میخاهم پیدا یا ایجاد کنمبا ار اس اس سایت های دیگر هم کاری ندارم------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ دوستان اگه نظری در این مورد ندارید ، از ایجاد ار اس اس صرف نظر کنم _ با اینکه خیلی خیلی واجبه میخام ار اس اس مجموعه های( مثل : قسمت اخبار ) سایت خودم را ایجاد کنم. لطفا راهنمایی نمایید ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ دوستان مشکل حل شد نقطه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آذر 93 لطفا اینقدر اسپم نفرستید و راهکار را بفرمائید تا اگر فرد دیگری نیز چنین مشکلی داشت بتواند آنرا با راهکار شما حل نماید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfandani_ali 1 ارسال شده در آذر 93 راه حل: 1- منوی ماژول ها 2- انتخاب گزینه جدید(همان پیش فرض ها) 3- فعال کردن _خروجی سایت_ در یکی از موقعیت های قالب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در آذر 93 بهترین چیزی که من استفاده می کنم ، اینه http://extensions.joomla.org/extensions/content-sharing/rss-syndicate/6392?qh=YToxOntpOjA7czo1OiJuaW5qYSI7fQ%3D%3D خیلی عالیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 بهترین چیزی که من استفاده می کنم ، اینه http://extensions.joomla.org/extensions/content-sharing/rss-syndicate/6392?qh=YToxOntpOjA7czo1OiJuaW5qYSI7fQ%3D%3D خیلی عالیه با سلام بله این نیز افزونه خوبیست البته برای جوملا 2.5 منتهی مشکلی که دوستمون داشتند در باب جوملا 1.5 و در ارتباط با استفاده از امکانات هسته بود موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر