behrad 7 ارسال شده در آبان 93 درود و عرض ادب من یک سایتی دارم توی cms دیگه غیر از جوملا ( Kcms ) یه دایرکتوری دارم هزار و خورده ای شرکت ثبت شده یه سری مقالات و اخبار هم دارم اینم سایت حالا یه سایت دارم تو جوملا، میخوام بدونم میشه یه جورایی انتقال داد به سایت جوملایی این شرکت ها مقالات و اخبار یا نه؟ اینم سایت جوملایی اگه نه هیچ راهی نداره یعنی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر دوست عزیز باید تیبل های مربوط به سی ام اس ها رو بررسی کرد با نمونه آنلاین نشان دادن چیزی نمی توان متوجه شد باید اطلاعات مربوط به هاست سی ام اس قبلی که شرکت ها داخل آن می باشد را به مدیران ارسال تا پیگیری کنند اگر هم مشکلی ندارید می توانید برای بنده ارسال کنید تا نگاهی بندازمولی از نظر امنیت می خواهید مشکلی نباشد بهتر است با مدیران انجمن به توافق برسید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در آذر 93 درود بر اساتید محترماین مشخصات دیتا بیسی که مطالب توش قرار دارندServer: Localhost via UNIX socketServer type: MySQLServer version: 5.5.40-cll - MySQL Community Server (GPL)Protocol version: 10User: dastchin@localhostServer charset: UTF-8 Unicode (utf8)و این مشخصات دیتا بیس که میخوام مطالب انتقال بدمServer: Localhost via UNIX socketServer type: MySQLServer version: 5.5.40-cll - MySQL Community Server (GPL)Protocol version: 10User: dastchi1@localhostServer charset: UTF-8 Unicode (utf8)البته اینارو از database server توی قسمت php my admin برداشتماگه میشه یه راهنمایی بکنین سپاسگزار میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آذر 93 وقت بخیر دوست عزیز منظور بنده از اطلاعات دیتابیس جداول و همچنین نوع ساختار آنها بود نه ورژن پی اچ پی مای ادمین آنها شما باید جداولی که مطالب در هر دو سیستم مدیریت است رو بررسی کنید ،منظور ساختار آنها را نگاه کنید ببنید آیا نوع ذخیره سازی آنها شبیه به هم است ؟ در کل برای این کار هم شما باید اطلاعاتی در مورد sql , php داشته باشید در غیراینصورت به نتیجه مطلوب نخواهید رسید ، باید کسی برای شما انجام داده حالا با هزینه و یا فی سیبل الله موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر