ghadirkiani 214 ارسال شده در آبان 93 سلام من برا یه همایش دارم سایت میزنم الان میخوام یه فرم طراحی کنم که فرد بیاد اطلاعات خودش رو ثبت کنه و مقالاتش رو اتچ کنه و به صورت خودکار فرم هزینه داوری مقالات رو محاسبه کنه و نمایش بده بعد از زدن دکمه ارسال کاربر به درگاه بانک هدایت بشه و در صورت پرداخت وجه اطلاعاتش ثبت بشه مثلا من دوتا مقاله میخوام ارسال کنم وقتی در فیلد تعداد مقالات عدد 2 رو وارد میکنم زیرش هزینه دوتا رو محاسبه کنه و فقط اجازه اپلود دوتا فایل بده بعدش با فشردن دکمه ارسال بره به درگاه پرداخت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما قابل حل هست دوست عزیز اما باید به جی کوئری مسلط باشید زیرا باید با رفتار لحظه ای کاربر کار کنید. هر کاربر امکان وارد کردن یا انتخاب کردن هر عددی را دارد 2 واکنش ها : ghadirkiani و AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghadirkiani 214 ارسال شده در آبان 93 میتونید بیشتر توضیح بدید؟ با ار اس فرم نمیشه ساخت؟ اگه میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر