mhm8 0 ارسال شده در آبان 93 با سلام دوستان در سایتم به اعضای هر بازدید تعداد بازدید مطلب زیاد نمیشه! پیش میاد ده بار یا بیست بار از یک مطلب بازدید میشه اما شمارنده یک بار هم اضافه نشده! مشکل در کجاست لطفا راهنمایی کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما افزونه خاصی نصب کردید ؟ از کی متوجه این موضوع شدید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhm8 0 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما افزونه خاصی نصب کردید ؟ از کی متوجه این موضوع شدید ؟ پلاگین jHackGuard جدیدا متوجه شدم این پلاگین رو پنج شش ماهی هست نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما افزونه رو پاک کنید ببینید مشکل حل میشه این مورد هم تست کنید که در مدیریت هم تعداد بازدید رو مشکل داره یا فقط در سایت است ؟ ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhm8 0 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما افزونه رو پاک کنید ببینید مشکل حل میشه این مورد هم تست کنید که در مدیریت هم تعداد بازدید رو مشکل داره یا فقط در سایت است ؟ ! هم در سایت و هم در مدیریت با مشکل مواجه هستمافزونه رو پاک کردم و باز هم درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 93 با سلام کش جوملا را غیرفعال کنید و چک کنید تغییری رخ خواهد داد یا خیر اگر قالبتون هم از کش استفاده میکنه ، تنظیمات کش قالبتون رو هم چک کنید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhm8 0 ارسال شده در آبان 93 با سلام کش جوملا را غیرفعال کنید و چک کنید تغییری رخ خواهد داد یا خیر اگر قالبتون هم از کش استفاده میکنه ، تنظیمات کش قالبتون رو هم چک کنید موفق و پیروز باشید یا حق اگر میشه یه مقدار بیشتر توضیح بدهید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 93 با سلام برای تغییر تنظیمات کش میبایست به قسمت تنظیمات کلی و سپس سربرگ سیستم مراجعه کنید ، در این بخش تنظیمات مذکور قابل مشاهده است البته در بخش مدیریت پلاگینها هم یک پلاگین هم موجوده به نام سیستم - کش که میبایست اون رو هم غیرفعال کنید برای قالب هم میبایست تنظیمات قالب پیشفرضتون رو بررسی کنید اگر نسبت به جوملا اطلاعات کافی ندارید ، پیشنهاد میکنم کتاب آموزش جوملا 2.5 را از سایت جومینــــــا دانلود و مطالعه کنید موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhm8 0 ارسال شده در آبان 93 دوست عزیز ممنون از رهنمایی! با غیر فعال کردن کش آسیبی به سایت نمی رسه؟ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ کش سیستم و کش قالب رو هم غیر فعال کردم اما هنوز مشکل پابرجاست! لطفا راهنمایی کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 93 با سلام خیر ، آسیبی به سایت وارد نمیشه . فقط غیرفعال کردن کش کافی نیست . باید مواردی رو هم که از قبل کش شده اند را پاکسازی کنید برای پاکسازی کش ها کافیست از منوی سایت و زیرمنوی تعمیرات ، اون سه مورد رو انجام بدید موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر