hojjat03 3 ارسال شده در آبان 93 دوستان قبلنا که بازیابی پسورد رو می زدیم و ایمیل ارسال می شد فکر کنم پسورد رو ارسال میکرد . العان یه لینک ارسال میکنه و روی اون کلیک می کنیمبعدش میگه پسورد جدید رو بزنید ..... آیا روشی هست که پسورد رو ارسال کنه به ایمیل و احتیاج نباشه پسورد جدید بزنیم ؟ توضیحات : دوست دارم این کار رو یاد بگیرم برای یکی از پروژه های دانشگاهیم باید انجامش بدم . استاد خیلی گیریه ... ایا اسکریپت دیگه ای میشناسین که پسورد رو هنگام بازیابی ارسال کنه به ایمیل ؟ ترجیها یه cms باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 اگر کمی در php مهارت داشته باشید میتوانید اینکار را انجام دهید. 1 واکنش ها : hojjat03 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hojjat03 3 ارسال شده در آبان 93 اگر کمی در php مهارت داشته باشید میتوانید اینکار را انجام دهید. متاسفانه از php چیزی نمی دونم لطفا میشه راهنمایی کنید چطور این تغییر رو تو جوملا بدم ؟ آیا پلاگینی برای این کار وجود دارد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) متاسفانه از php چیزی نمی دونم لطفا میشه راهنمایی کنید چطور این تغییر رو تو جوملا بدم ؟ آیا پلاگینی برای این کار وجود دارد؟ پاسخی که میدهم رو 50 درصد درست بودنش رو در نظر بگیرید باید تحقیق کنم گمان می کنم این کار امکان پذیر نباشد و منطقی نیست.چون پسورد ها با توابعی (مانند MD5 و ...) رمز نگاری میشوند و سپس در دیتابانک نوشته می شوند . چون تابع کد گذاری پپسورد برگشت پذیر نیست. اگر بخواهیم همچین پلاگینی بنویسیم باید هنگام ثبت نام پسورد را در جایی در دیتا بانک بدون رمز گذاری یا با یک تابع برگشت پذیر بنویسیم که این به نظر یک نقص امنیتی است. اگر توضیحات من درست باشد. استاد شما اگر با برنامه نویسی و موارد امنیتی آشنا باشد . نباید به شما خرده بگیرد. دوستان دیگر هم نظرشون رو بفرمایند و گفته های حقیر را تایید یا رد بنمایند ویرایش شده آبان 93 توسط تیرداد 1 واکنش ها : hojjat03 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر