k1j 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام من با اخرین نسخه جوملا یعنی 1.5.22 کار میکردم برای به روز رسانی فایل بسته جوملا 1.6 را دانلود و بعد از اکسترکت کردن زمانی که صفحه نصب میامد صفحه با حروفی نامفهوم نشان داده میشد به صورت زیر و در ادمه که میزنم به جای رفتن به صفحه بعد به همین صفحه بر میگرده لطفاکمک کنید من همین رو روی لوکال هاست اجرا کردم مشکلی نداره و راحت نصب میشه و لی اینجا به مشکل بر میخورم در ضمن من جوملا را بر روی دایرکت ادمین نصب کرده ام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز روش بروز رسانی از جوملا 1.5 به جوملا 1.6 متفاوت است برای این منظور به سایت مراجعه کنید و کامپوننت و آموزش را مطالعه فرمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
k1j 0 ارسال شده در فروردین 90 تشکر از جوابی که به من دادید ولی منظور من پاک کردن کل جوملا 1.5.22 و نصب جوملا 1.6 هستش من تو این مورد مشکل داشتم راستی در صورتی که من نتوانستم جولا 1.6 را نصب کنم شما این کار برای من انجام میدهید اگر این کار را میکنید لطفا ایمیلتان را به من بگویید تا اطلاعات را به شما بدهم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در فروردین 90 بله حتما شما خود سعي كنيد چون بهتر است و اشكالات خودتون رو بپرسيد ولي اگر نتونستيد دوستان و من براتون حتما انجام ميدهيم! اگر با سعي و خطا ياد بگيريد بهتر است ولي اگر خواستيد اطلاعات ارسال كنيد از طريق پيام خصوصي اقدام كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر