رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام منو ها میره زیر مطالب میخوام بیاد روی مطالب با position:relative;z-index:1000; نتونستم کاری کنم کسی میتونه کمک کنه؟ http://www.nesvan.ir/?template=nesvan.ir همچنین منوها رو میخوام وسط چین کنم ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) فهمیدم overflow:hidden; داده بودم به منو فقط اگر کسی می تونه تو وسط چین کردم منو کمکم کنه ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی 2 واکنش ها : personable و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 سلاموقت بخیرمن تغییرات زیر رو دادمبه نتیجه ایی رسیدم ولی قالب از پایه یکسری مشکلات دارد که باید سورس کاملا بررسی بشهاگر مایل هستید دسترسی بدید با یکم وقت مشکل کاملا برطرف شه .menu2 { margin-left: auto; margin-right: auto; max-width: 1000px; } .main .menu { font-size: 12px; margin: 0 !important; } .menu1 { background: none repeat scroll 0 0 #012730; height: 35px; width: 100%; } .menu { z-index: 10000; } .menu ul:after { clear: both; content: ""; display: block; } .main .menu { font-size: 12px; margin: 0 !important; } .menu ul { display: inline-table; list-style: outside none none; padding: 0; position: relative; } .main .header { background-image: url("../images/header.png"); height: 103px; margin-top: -8px; width: 100%; } نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر