khodadad 0 ارسال شده در آبان 93 سلام من افزونه فروشگاه ساز جوم شاپینگ را نصب کردم ولی وقتی به قسمت مدیریت ماژول می رم ماژول هایی که مرتبط با فروشگاه ساز هست را نمایش نمی دهد، علت چیست؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 روی جدید کلیک کنید و ماژول ها را بسازید اگر گزینه ای مرتبط وجود نداشت باید افزونه های همراه را نصب کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sobhani20 0 ارسال شده در آبان 93 روی جدید کلیک کنید و ماژول ها را بسازید اگر گزینه ای مرتبط وجود نداشت باید افزونه های همراه را نصب کنید. با سلام در این افزونه من محصول ایجاد می کنم ولی آنها را در پنل نمایش نمی دهد و حتی وقتی مجموعه مربوطه را باز می کنم محصولات را نشان نمی دهد و همچنین وقتی میخام منویی برای نمایش محصولات تعریف کنم در آن منو فقط یک لینک یک سایت خارجی را نشان می دهد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khodadad 0 ارسال شده در آبان 93 چگونه باید افزونه های همراه جوم شاپینگ را نصب کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) با سلام در این افزونه من محصول ایجاد می کنم ولی آنها را در پنل نمایش نمی دهد و حتی وقتی مجموعه مربوطه را باز می کنم محصولات را نشان نمی دهد و همچنین وقتی میخام منویی برای نمایش محصولات تعریف کنم در آن منو فقط یک لینک یک سایت خارجی را نشان می دهد با تشکر دوست عزیز سوالتون رو در تاپیک جدا بپرسید. چگونه باید افزونه های همراه جوم شاپینگ را نصب کنم؟ در خود پک کامپوننت موجوده.یا به صورت خودکار نصب میشن و یا باید به صورت دستی نصب کنید. ویرایش شده آبان 93 توسط مهدی منتظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر