forogh 0 ارسال شده در آبان 93 با سلام خدمت تمام دوستان من میخوام template انگلیسی رو به فارسی برگردونم ولی هرچی دنبال کدهای htmlمیگردم پیدا نمیکنم نمیدونم چطور میشه آورد در dreamweaverممنون میشم راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما html ها در بیشتر مازول ها هستند البته باید ببینیم دقیقا چی رو می خواهید تغییر بدید چون دیو های مادر در قالب و دیو های فرزند بیشتر در ماژول هایی هستند که فراخوانی می شوند ! 1 واکنش ها : forogh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
forogh 0 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) درود بر شما html ها در بیشتر مازول ها هستند البته باید ببینیم دقیقا چی رو می خواهید تغییر بدید چون دیو های مادر در قالب و دیو های فرزند بیشتر در ماژول هایی هستند که فراخوانی می شوند ! اکی مرسی من میخوام قالبمو کاملا راست چین کنم هر چی تو templateمیگردم فایل htmlرا نمیتونم پیدا کنم اصلا پیدا نمیشه میشه یه فایل تصویری بگذارید مرسی ویرایش شده آبان 93 توسط محمدحسین میری دوست عزیز لطفا اسپم نکنید.// پست های اضافی حذف شدند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آبان 93 لطفا مسیر دقیق رو واسم بنویسید چرا من نمیتونم پیداش کنم سلام دوست عزیز برای راست چین شدن ابتدا باید فایل های css رو راست چین کنی اگر مشکلی داشتی فایل های قالبت رو برام بفرست تا براتون کارشو انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
forogh 0 ارسال شده در آبان 93 سلام دوست عزیز برای راست چین شدن ابتدا باید فایل های css رو راست چین کنی اگر مشکلی داشتی فایل های قالبت رو برام بفرست تا براتون کارشو انجام بدم سلام خوبید میدونم من اول باید htmlرو بیارم تا بتونمcssرو ویرایش کنم مشکلمhtmlکه پیداش نمیکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 در جوملا فایل Html ندارم فقط فایل index.php هست که کد های php و Html به صورت تو در تو هستند توی روت قالب دنبال فایل index.php بگردید البته اگر از فریم ورک استفاده کنید دیگر در فایل index.php هم نخواهد بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
forogh 0 ارسال شده در آبان 93 در جوملا فایل Html ندارم فقط فایل index.php هست که کد های php و Html به صورت تو در تو هستند توی روت قالب دنبال فایل index.php بگردید البته اگر از فریم ورک استفاده کنید دیگر در فایل index.php هم نخو تمام فایل های index.phpروگشتم بازم نبود الان من چه جوری بفهمم کلاسهای cssماله کدوم کد هستن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در آبان 93 تمام فایل های index.phpروگشتم بازم نبود الان من چه جوری بفهمم کلاسهای cssماله کدوم کد هستن درود دوست گرامی شما چقدر با CSS آشنا هستید ؟ چقدر با جوملا و پوسته های جوملا آشنا هستید ؟ آیا می توانید tag های html و style های css را تحلیل کنید ؟ چون پوسته های جوملا با زبان php نوشته شده اند نمی توانید آنگونه که در html پرونده را در ادیتور فراخوانی میکردید عمل کنید بنده فکر می کنم آشنایی شما با موارد بالا به قدری نیست که بتوانید پوسته را راست چین کنید. اما کمی روشنگری می کنم شاید توانیستید ببنید ابتدا باید بررسی کنید که کش و یا سیستم بهینه سازی استایل های پوسته خاموش باشد. سپس با به کارگیری فایرباگ یا firefox style editor پرونده های css را بیابید. و ابتدا direction را روی rtl بگذارید و ... ادامه یک نکته : بیشتر پوسته های مدرن از rtl پشتیبانی می کنند یه دمو از جوملای خودتان بگذارید یا نام پوسته را بفرمایید شاید توانستیم کمکی بکنیم. 1 واکنش ها : forogh نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
forogh 0 ارسال شده در آبان 93 درود دوست گرامی شما چقدر با CSS آشنا هستید ؟ چقدر با جوملا و پوسته های جوملا آشنا هستید ؟ آیا می توانید tag های html و style های css را تحلیل کنید ؟ چون پوسته های جوملا با زبان php نوشته شده اند نمی توانید آنگونه که در html پرونده را در ادیتور فراخوانی میکردید عمل کنید بنده فکر می کنم آشنایی شما با موارد بالا به قدری نیست که بتوانید پوسته را راست چین کنید. اما کمی روشنگری می کنم شاید توانیستید ببنید ابتدا باید بررسی کنید که کش و یا سیستم بهینه سازی استایل های پوسته خاموش باشد. سپس با به کارگیری فایرباگ یا firefox style editor پرونده های css را بیابید. و ابتدا direction را روی rtl بگذارید و ... ادامه یک نکته : بیشتر پوسته های مدرن از rtl پشتیبانی می کنند یه دمو از جوملای خودتان بگذارید یا نام پوسته را بفرمایید شاید توانستیم کمکی بکنیم. مرسی از راهنماییتون تا حدودی تونستم انجام بدم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
forogh 0 ارسال شده در آبان 93 مرسی از راهنماییتون تا حدودی تونستم انجام بدم مرسی سلام خوبید ببخشید من تو راست چین کردن منوها با مشکل مواجه شدم میشه کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 آدرسو بدید تا بتونیم بیشتر کمکتون کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
forogh 0 ارسال شده در آبان 93 آدرسو بدید تا بتونیم بیشتر کمکتون کنیم آدرس چی رو بدم منوها بردم سمت راست ولی ترتیبشون درست نیست میخوام ترتیبشون درست کنم تشکر از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 آدرس سایتتونو بدید تا بصورت آنلاین بررسی ها انجام بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
forogh 0 ارسال شده در آبان 93 آدرس سایتتونو بدید تا بصورت آنلاین بررسی ها انجام بشه سلام سایت localهستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 خوب دوست عزیز اینطوری نمیشه راهنمایی کرد به سایت انتقال بدید تا کمکتون کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
forogh 0 ارسال شده در آذر 93 خوب دوست عزیز اینطوری نمیشه راهنمایی کرد به سایت انتقال بدید تا کمکتون کنیم سلام دوستان من wampserveram مشکل پیذا کرد پاکش کردم و دوباره نصبش کردم ولی الان که localhostرو میزنم صفحه وب iis7را نشون میده سرویس iis هم روی ویندوز غیر فعال کسی میتونه به من کمک کنه مشکل از چیه مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 93 با سلام سوال جدید در تاپیک جدید و در بخش مرتبط با سوالتون . قوانین...! موفق و پیروز باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر