مازیار اسفندیاری 5 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان. می خواستم منو راهنمایی کنید. من 3تا گروه دارم تو سایت . بعد میخوام که کسی که تو سایت ثبت نام می کنه گروهش رو مشخص کنه بعد دیگه نتونه گروهش رو تغییر بده . یکی این. دومین مشکلی که بر خوردم این بوود که می خواستم یکسری مطالب گروه 1 رو فقط اعضاش ببینند نه کس دیگه ای. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 فکر کنم Cb بتونه هر دو مشکل رو حل کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مازیار اسفندیاری 5 ارسال شده در آبان 93 فکر کنم Cb بتونه هر دو مشکل رو حل کنه ممنون آقای قاسمی یعنی خود جوملا پیشفرض همچین قابلیتی نداره؟ CB مگه جامعه ساز مجازی نیست؟ اینجور مواقع هم کاربدر داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 Cb همون مدیریت کاربران هست ولی پیشرفته تر 1 واکنش ها : مازیار اسفندیاری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر