khodadad 0 ارسال شده در آبان 93 سلام من قصد دارم یک سایت فروشگاهی طراحی کنم، حال من می خواهم این موارد را در سایتم داشته باشم: ارجاع کالا، تعریف بازاریاب، امتیازدهی به کاربران، پرفروش ترین کالاها،نمودار قیمت و مقایسه کالاها با هم و... سوال من این است که 1. آیا من می توانم این موارد با جوملا امکان پذیر هست؟؟؟ 2. آیا از ماژول های خاصی باید استفاده کنم؟؟؟؟ ممنون از راهنماییاتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 بله با جوملا همه چیز امکان پذیر است شما ابتدا بفرمایید محصولات شما پستی است یا دانلودی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khodadad 0 ارسال شده در آبان 93 بله با جوملا همه چیز امکان پذیر است شما ابتدا بفرمایید محصولات شما پستی است یا دانلودی؟ پستیه، فروشگاه کتابه، البته به عنوان پروژه پایانی مقطع کارشناسی من می باشد و می خواهم از همه جهت کامل باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khodadad 0 ارسال شده در آبان 93 پستیه، فروشگاه کتابه، البته به عنوان پروژه پایانی مقطع کارشناسی من می باشد و می خواهم از همه جهت کامل باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 با جوم شاپینگ این کارو انجام بدید. اگر جایی به چیزی نیاز داشتید که وجود نداشت باید سفارش طراحی بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
khodadad 0 ارسال شده در آبان 93 با جوم شاپینگ این کارو انجام بدید. اگر جایی به چیزی نیاز داشتید که وجود نداشت باید سفارش طراحی بدید خداقوت و متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر