nakh92soozan 0 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام. من تا زبان سایتم رو فارسی میکنم قالبم خراب میشه. طوری که یه عالمه فضای خای در سمت چپ مرورگر به وجود میاد و یک لینک در آن نوشته میشه. راهنمایی کنید. خیلی مهمه. تصویر هم پیوست کردم. ویرایش شده آبان 93 توسط فرحزادیان انتقال به بخش مربوطه --> مشکلات... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر این کپی رایت قالب است، یعنی شما لایسنس قالب را پرداخت نکرده اید و از نال شده ها استفاده کرده اید که برای پاک کردن آن باید در پوشه قالب مورد نظر جستجو نمایید و گاها به صورت یک پلاگین هم گذاشته می شود موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nakh92soozan 0 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر این کپی رایت قالب است، یعنی شما لایسنس قالب را پرداخت نکرده اید و از نال شده ها استفاده کرده اید که برای پاک کردن آن باید در پوشه قالب مورد نظر جستجو نمایید و گاها به صورت یک پلاگین هم گذاشته می شود موفق باشی پس چرا با زبان انگلیسی مشکل نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 در کل فایل های قالب با یه نرم افزار کدنویسی مثل دریم ویور یا نوت پد++ عبارت base64 رو جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nakh92soozan 0 ارسال شده در آبان 93 در کل فایل های قالب با یه نرم افزار کدنویسی مثل دریم ویور یا نوت پد++ عبارت base64 رو جستجو کنید اگه پیداش کردم چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 عذر میخوام جملمو ناقص نوشتم. حذفش کنید!! 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر