ostad_ccna 1 ارسال شده در آبان 93 سلام من در صفحه اول سایتم بخشی دارم به نام ویدیوهای جدید اضافه شده حال میخام کاربر وقتی رو یکی از گزینه ها کلیک کرد در صفجه بعدی که ویدیو میخاد نمایش داده بشه در یک سمتش 7 8 مورد ویدیوی مرتبط با اون ویدیوی در حال پخش رو نمایش بده مانند تصویری که از سایت دی جی کالا گذاشته ام. لطفا منو راهنمایی بکنید. من از کامپوننت کی 2 استفاده می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر شما باید دنبال ماژول هایی باشید که از کامپوننتی که برای اشتراک ویدئو استفاده می کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ostad_ccna 1 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) بله اینو که من خودمم میدونم ، گفتم که از کی 2 استفاده میکنم و واسه همون سوال پرسیدم ویرایش شده آبان 93 توسط ostad_ccna نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر برادر عزیز بنده هم گفتم دنبال ماژول های مربوط به کامپوننت اشتراک ویدئو خود باشید جستجو کردن بهتر است در هر صورت لینک ماژول مطالب مرتبط برای کامپوننت K2 http://extensions.joomla.org/extensions/extension-specific/k2-extensions/19641 موفق باشید 1 واکنش ها : ostad_ccna نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ostad_ccna 1 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) درسته اما من در فهم یه چیزیش لنگ میزنم اونم اینه که تشابه مطلب جاری رو با مطالب دیگه چطور باید بر قرار کرد؟! دقیق تر اینکه عملکردش به چه صورت؟ ویرایش شده آبان 93 توسط ostad_ccna نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر این تشابه اسمی را خود ماژول انجام میدهد مثال مطالب مرتبط در جوملا کافی است مطالب یا همان ویدئو های شما زیادباشید هرچه تعداد بیشتر باشه مطالب مرتبط تر هم بیشتر می شود موفق باشید 1 واکنش ها : ostad_ccna نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر