salimy 45 ارسال شده در آبان 93 سلام سایتم و به گوگل معرفی کرده بودم و همه چیز عالی بود تا اینکه مدتی سایتم افلاین شد و به مشکل خورد متاسفانه الان دیگه هیچ اثری از سایتم تو گوگل نیست ، آیا لازم هست که دوباره به گوگل مستر معرفی کنم یا نه مشکل دیگه ای بوجود اومده ؟ اینم خطایی که گوگل گفته Over the last 24 hours, Googlebot encountered 21 errors while attempting to connect to your site. Your site's overall connection failure rate is 27.3%. 1 واکنش ها : gilangraphic نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در آبان 93 سلام سایتم و به گوگل معرفی کرده بودم و همه چیز عالی بود تا اینکه مدتی سایتم افلاین شد و به مشکل خورد متاسفانه الان دیگه هیچ اثری از سایتم تو گوگل نیست ، آیا لازم هست که دوباره به گوگل مستر معرفی کنم یا نه مشکل دیگه ای بوجود اومده ؟ اینم خطایی که گوگل گفته Over the last 24 hours, Googlebot encountered 21 errors while attempting to connect to your site. Your site's overall connection failure rate is 27.3%. نه مشکلی نیست شما صفحاتی قبلا تو سایت داشتید که حالا ندارید.واون صفحات به صفحات ارور تبدیل شده /زمان مشکل شما رو حل می کنه یک مقدار طول میکشه /ولی بهتر است هر چه زودتر نقشه سایت جدید خود را به گوگل وبمستر معرفی کنید/یاحق 1 واکنش ها : salimy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر