farhadhcm 0 ارسال شده در آبان 93 سلام من چند وقته که اسم سایتم رو عوض کردم ولی هر کاری میکنم اسم سایت تو تولبار همون اسم قبلیه تنظیمات نام سایت و حتی منوی صفحه اصلی رو هم بروز کردم ولی بازم تو تب مرورگر همون اسم قبلی رو میاره. دیگه نمیدونم از کجا باید عوضش کنم. لطفا راهنمایی کنید ادرس سایت : www.ssrc.ir نام جدید : دانشکده نام قدیم : مرکز پژوهش های علمی دانشجویان ممنون :| نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
joomla15 4 ارسال شده در آبان 93 از کجا و چه چیزهایی رو تغییر دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhadhcm 0 ارسال شده در آبان 93 1. از تنظیمات کلی و نام سایت 2. منو صفحه اصلی : نمایش های انتخاب صفحه جفتش رو به نام جدید سیو کردم ولی باز هم همون اسم قبلی سایت میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhadhcm 0 ارسال شده در آبان 93 اینم بگم که این مشکل فقط تو صفحه اول سایت هست. بقیه صفحه ها مشکلی نداره و اسمش جدید شده. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در آبان 93 سلام Homepage سایت شما رو چی تنظیم شده : یک مطب خاص یا مطالب ویژه و یا کامپوننت خاصی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در آبان 93 1. از تنظیمات کلی و نام سایت 2. منو صفحه اصلی : نمایش های انتخاب صفحه جفتش رو به نام جدید سیو کردم ولی باز هم همون اسم قبلی سایت میاد سلام! مشکل در لینک صفحه اصلی هست× اینطور اقدام کنید× مدیریت منو ها/ منو اصلی/صفحه اصلی(که ستاره داره) برید و ویرایش کنید در تنظیمات اضافه گزینه های نمایش صفحه/عنوان صفحه را تغییر دهید× موفق باشید× نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر