ice man 4 ارسال شده در آبان 93 با سلام و خسته نباشید به تمام دوستان جومینایی بنده قصد دارم در فرم ثبت نام جوملا تغییری را اعمال کنم این تغییر شامل حذف الزامی بودن فیلد ایمیل می باشد. از دوستان عزیزم خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید. با تشکر از همه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 از مدیریت کاربران cb استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ice man 4 ارسال شده در آبان 93 از مدیریت کاربران cb استفاده کنید. با تشکر از پاسخ تون. اما اگه بخوام از از سیستم مدیریت کاربران جوملا استفاده کنم چطور می تونم کد ها رو تغییر بدم که این چنین باشه. آیا افزونه ی دیگری جز cb هست که این کا رو برام انجام بده. یک افزونه ی سبکتر نیاز دارم. سی بی خیلی بزرگه. خواهشمندم راهنماییم کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) یه آموزش داره خود جوملا که متاسفانه سطح بندی شده است برای اینکار cb زیاد هم سنگین نیستا 2.5 مگه ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر