yousof2000 36 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان*-*-*-*-*لطفا وارد صفحه زیر بشوید:http://www.tasveergar.ir/%D8%AD%DB%8C%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AA/%D9%BE%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86/%D8%A7%D8%B3%D8%A8.htmlسپس بر روی کادر آبی رنگ "مطالب بیشتر"، کلیک نمایید.خب، می بینید که نام کادر آبی رنگ به "NO MORE" تبدیل شد که جالب نیست.باید چکار کنم که پس از کلیک بر روی کادر آبی رنگ، باز هم مطالب بیشتر نمایش داده شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 تو فایل ترجمه هست با نوت پد ++ جسجتجو کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آبان 93 از گالری استفاده نمی کنم!خود قالب، برای گالری عکس طراحی شده. البته قالبم بصورت بسته نصبی بوده و از k2 برای قرار دادن مطالب استفاده می کنه و k2 رو احتمالا برای گالری عکس سفارشی سازی کرده.خودم فایل fa-IR.com_k2.ini رو گشتم، چیزی توش پیدا نکردم.چیکار باید بکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 از کل سایت بکاپ بگیرید و اسکنش کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آبان 93 اسکن دیگه چه صیغه ایه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 کمی جستجو کنید بسیار در این مورد بحث شده خواهید یافت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yousof2000 36 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) اسکن که مشکلی رو حل نمی کنه! مشکل از جای دیگه ایه! چیکار کنم؟ ویرایش شده آبان 93 توسط روح الله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 منظورم از اسکن اینه که توی کل سایتتون دنبال کلمه مورد نظر بگردید. 1 واکنش ها : yousof2000 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر