sahargogoli 0 ارسال شده در آبان 93 با سلام من توی قسمت تنظیمات لوگو یه لوگوی جدید رو بارگذاری کردم اما هنوز powered by mrvinoth.com سمت چپ پیلیرم میاد میشه راهنمایی کنید چجوری میتونم حذفش کنم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 افزونه رو با نوت پد ++ اسکنش کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahargogoli 0 ارسال شده در آبان 93 امکانش هست بفرمایید دقیقا چه کدی رو من باید ادیت کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 داداش شما افزونه رو اکسترکت کن و با نوت پد ++ اسکن کن خودش نشون میده این متن کجاست. قبلا هم بارها آموزشش گفته شده کمی بگردید خواهید یافت. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahargogoli 0 ارسال شده در آبان 93 داداش شما افزونه رو اکسترکت کن و با نوت پد ++ اسکن کن خودش نشون میده این متن کجاست. قبلا هم بارها آموزشش گفته شده کمی بگردید خواهید یافت. خیلی ممنون، در ضمن بنده خواهر هستم و گشتم چیزی به پستم نخورد باتشکر از راهنمایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) http://forum.joomina.ir/topic/27978-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%DA%A9%D8%AF-html/#entry130077 ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر