amrdata 20 ارسال شده در فروردین 90 با سلام وقتي مي خوام در لوكال نام فايل htaccess.txt را به htaccess. تغيير بدم خطاي (( you must type a file name )) ميده و تغيير نام نميده در ضمن ناگفته نماند كه من از wampserver استفاده مي كنم تشكر : حاجيان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در فروردین 90 با سلام اولاً امکان تغییر این فایل در محیط ویندوز وجود ندارد و اصلاً لزومی به این کار نیست این کار باید در محیط هاست انجام بگیرد یه نکته که تو هاست امکان داره با هاش مواجه بشی در هاستت قسمت نمایش فایلهای مخفی رو فعال کن و فایل .htaccess رو اول حذف و بعد فایل htaccess.txt رو تغییر نام بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در فروردین 90 ممنون دوست عزيز من خودم بلدم چطور روي هاست تغيير نام بدم من دارم اول روي لوكال جوملا 1.5 را ژياده سازي مي كنم و سايتمو درست مي كنم تا بعد ببرم روي هاست من افزونه سئوي Joomla SEO by AceSEF را از سايت جومينا دريافت و نصب كردم و براي كار با اين افزونه بايد نام فايل را از htaccess.txt به htaccess. تغيير داد كسي مي دونه چطور اين كارو بكنم يا نه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در فروردین 90 سلام افزونه ای که تو این تاپیک معرفی شده رو نصب کنید و از طریق اون افزونه اقدام کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 خوب با نوت پد فایل رو باز کن بعد save as رو انتخاب کن save type as رو all file بذار حالا اول اسم فایل یه نقطه بذار و txt. رو از انتهای نام فایل پاک کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر