Asop 0 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان ادرس سایتم میزنم چنین چیزی میگه No configuration file found and no installation code available. Exiting... بعضیا گفتن از کانفیگه اما چینین فایلی تو هاستم نبود کمک کنید چجوری درستش کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید باید فایل configuration.php خود را بررسی کنید و در صورت عدم وجود ایجاد و تنظیمات لازم را در آن انجام دهید این فایل را از بسته جوملا بردارید و اضافه نمایید لازم به ذکر میباشد که بعد از اضافه کردن باید اطلاعاتی از جمله دیتابیس جوملاتون و مسیرهای tmp و logs را در آن تنظیم نمایید موفق باشید 3 واکنش ها : belvasi88، mortexa و pedram_na نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان ادرس سایتم میزنم چنین چیزی میگه No configuration file found and no installation code available. Exiting... بعضیا گفتن از کانفیگه اما چینین فایلی تو هاستم نبود کمک کنید چجوری درستش کنم سلام با وجود راهنماییهای استادی مثل فرحزادیان ما چیزی برای گفتن نداریم. فقط می خواستم اینه اضافه کنم در صورتی که نتونستی اطلاعات رو به درستی وارد نمایید یه بک اپ هفتگی از سایتت بگیر و سپس configuration.php رو هاست آپلود کن. 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Asop 0 ارسال شده در آبان 93 من اصلا بلد نسیتم کانفیگ بسازم و چطور اطلاعات وارد کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 دسترسی بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Asop 0 ارسال شده در آبان 93 دسترسی چی بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 به هاست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Asop 0 ارسال شده در آبان 93 یوزر هاست دست رفیقمه که الان ندارم با شل میشه کاری کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 خیر داداش من که هکر نیستم تا یوزر پسو نداشته باشم نمیتونم کاری بکنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر