میر-حسن 3 ارسال شده در آبان 93 عرض سلام و ادب عزاداریها قبول باشه من میخوام یه موقعیت به سایت اضافه کنم توی محلی که مشخص کردم یعنی بین قسمت آخرین مطالب و قسمت مطالب ویژه اساتید محبت می کنید راهنمایی بفرمایید http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=14151313421.png www.abolfazael.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام به قالب نصبی بستگی داره که بتونی از مدیریت قالب ها موقعیت براش تعریف کنید یا باید از کد نویسی استفاده نمایید. بهر حال آدرس زیر رو در مرورگر بنویسید که موقعیت ماژول ها رو بهتون نشون میده شاید از قبل موقعیت مورد نظر شما تعریف شده باشه و لازم به ایجاد موقعیت جدید نباشه. www.youerdomin.ir/? tp=1 ویرایش شده آبان 93 توسط belvasi88 1 واکنش ها : میر-حسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 به یکی از دوستانی که وقتشون ازاده دسترسی بدید براتون اضافه کنند یا تا شنبه صبر کنید خودم بیام براتون اضافه کنم. 1 واکنش ها : میر-حسن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
میر-حسن 3 ارسال شده در آبان 93 به یکی از دوستانی که وقتشون ازاده دسترسی بدید براتون اضافه کنند یا تا شنبه صبر کنید خودم بیام براتون اضافه کنم. صبر میکنم اخوی ممنونم فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر برای این کار همان طور که دوستان گفتن نیاز به دسترسی به روت قالب است اگر مشکلی ندارید اطلاعات برای دسترسی به روت قالب را برای بنده ارسال نمایید تا برایتان اضافه کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر