مهدیه 0 ارسال شده در آبان 93 با سلام میشه راهنمایی بفرمایید من چطور می تونم توی سایتم یه صفحه برای فرم تماس با ما اختصاص بدم و ماژول تماس با ما رو در اون صفحه به نمایش بگذارم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
belvasi88 11 ارسال شده در آبان 93 با سلام میشه راهنمایی بفرمایید من چطور می تونم توی سایتم یه صفحه برای فرم تماس با ما اختصاص بدم و ماژول تماس با ما رو در اون صفحه به نمایش بگذارم؟ سلاماز rs form استفاده کنید. 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 به جز rsform راه ساده تری هم موجوده که خود جوملا در کامپوننت تماس ها این قابلیت رو داره. 2 واکنش ها : belvasi88 و فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدیه 0 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) به جز rsform راه ساده تری هم موجوده که خود جوملا در کامپوننت تماس ها این قابلیت رو داره. این راهی که میگیدو هم امتحان کردم، یه آموزش برای کامپوننت تماس ها پیدا کردم که گفته بود باید براش یه مجموعه بسازی و یک تماس. که من کارایی که گفته بودو مو به مو انجام دادم ولی اتفاق خاصی نیفتد!! من می دونم که میشه از طریق منوها یه کارایی کنیم که امکان نمایش ماژول در یه صفحه دیگه فراهم بشه، ولی دقیقا نمی دونم چیکارایی من ماژولو دارم فقط منونده نمایشش در جای مناسب ویرایش شده آبان 93 توسط مهدیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 کار خاصی نداره شما یه مجموعه برای تماس تعریف میکنید بعدش یه تماس ایجاد میکنید سپس در منو ها اون رو فراخوانی میکنید. کاری نداره خیلی سادس. اگر بازم نتونستید دسترسی مدیریت رو به اضافه لینک تاپیک برام پ.خ کنید. 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدیه 0 ارسال شده در آبان 93 کار خاصی نداره شما یه مجموعه برای تماس تعریف میکنید بعدش یه تماس ایجاد میکنید سپس در منو ها اون رو فراخوانی میکنید. کاری نداره خیلی سادس. اگر بازم نتونستید دسترسی مدیریت رو به اضافه لینک تاپیک برام پ.خ کنید. از توی منو فراخوانیش کردم، ولی چرا وقتی رو لینکش کلیک می کنم به صفحه ش منتقلم نمی کنه؟! در هر حال من می خوام که این منو به ماژول تماس با مام وصل بشه، برای اینکار باید نوع منو رو چی بذارم؟ (به جای contact) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 دسترسی بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saeed_k23 0 ارسال شده در آذر 93 دسترسی بدید من همه تنظیمات رو انجام دادم ولی فرم ارسال نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر