ehsan1 17 ارسال شده در آبان 93 سلام برای نمایش لیستی از مطالب یا خدمات مانند این سایت http://parscms.com/Web-Design/CMS-EShop-B2B-CRM/%D9%85%D8%AD%D8%B5%D9%88%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D9%88%D8%A8-%D9%BE%D9%88%D8%B1%D8%AA%D8%A7%D9%842755.html باید از چه افزونه ای استفاده کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 از افزونه های خبری که در سایت ها بسیار منتشر شده اند.شما جستجو کن هرکدام که مورد نیازت بود رو انتخاب کن. در جومینا هم موجوده 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آبان 93 از افزونه های خبری که در سایت ها بسیار منتشر شده اند.شما جستجو کن هرکدام که مورد نیازت بود رو انتخاب کن. در جومینا هم موجوده ممنون بهترینش کدومه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 به نظر من گلوبال نیوز خیلی حرفه ای و خوبه چون هر طوری که خواستی میتونی تغییرش بدی. 1 واکنش ها : ehsan1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آبان 93 به نظر من گلوبال نیوز خیلی حرفه ای و خوبه چون هر طوری که خواستی میتونی تغییرش بدی. تشکر من فقط برای یک صفحه از سایت که حدود 5 مطلب داره میخوام به این شکل نمایش داده بشه مورد دیگه ای نمیشه استفاده کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 خوب گلوبال نیوز ماژوله دیگه روی تنها صفحات انتخاب شده قرار بدید و صفحه مورد نظر رو انتخاب کنید. 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در آبان 93 گلوبال نیوز کامپوننت نیست؟ من فقط برای نمایش یک صفحه نیاز به همچین شکلی دارم و نمیخوام برای یک صفحه کامپوننت سنگین نصب کنم چه پیشنهادی میدید؟ نمونه اجرا شده کلوبال نیوزو یا دموشو کجا میتونم ببنیم مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 داداش من دارم میگم گلوبال نیوز ماژوله کامپوننت سنگین نیست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر