mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 با سلام دنبال افزونه ای هستم که از طریق آن کاربر بتواند متنی برای مدیر سایت ارسال نماید و بعد از تایید مدیر روی سایت نمایش داده شود. نمی خوام دسترسی نویسنده به کاربر داده شود با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما فکر نمی کنم چاره دیگه ای داشته باشید باید دسترسی بدید اون طوری فقط لقمه رو دور سرتون می چرخونید همین 1 واکنش ها : AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما فکر نمی کنم چاره دیگه ای داشته باشید باید دسترسی بدید اون طوری فقط لقمه رو دور سرتون می چرخونید همین میشه دسترسی نویسنده محدود به یک مطلب یا مجموعه کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما بله میشه آموزش اون قبلا تو تالار موجود هست. جستجو کنید 2 واکنش ها : mohsen kian و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر