رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام خدمت تمامی کاربران گل جومینا من توی منوهام یه سری منو مادر دارم که همشون از نوع لینک هست با آدرس # حالا میخوام این منوهای مادر وقتی موس میره روشون شکلشون علامت دست نشه همون علامت فلش بمونه. http://nesvan.ir ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 رضا جان فکر کنم اگر جای آدرس رو خالی بزاری دیگه علامت دست نمیاد. یه بار تست کن ببین میشه؟؟ 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 این رو تست کردم داش مهدی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) با کلک رشتی درست شد من حدسی با خودم گفتم عبارت چپ و راست وجود داره عبارت وسطی رو تو نام مستعار نوشتم: <a href=" #" style="cursor:context-menu; "> (عبارت نوشته شده در نام مستعار: #" style="cursor:context-menu; ) البته از phpmyadmin اینکارو انجام دادم از خودجوملا اجازه نمیده ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) گمان می کنم هنگام ساخت گزینه های منو اگر Menu Type را Separator برگزینید دیگر نیازی به این کارها نباشد. یک بار بررسی کنید ببینید در این پوسته درست است یا نه . چون به طراحی پوسته هم مربوط است. اگر هم نشد با یک ویرایش ساده در پوسته درست خواهد شد. ویرایش شده آبان 93 توسط تیرداد 2 واکنش ها : رضاقاسمی و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 Separator چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) Separator چیه؟ نوع آیتم منو -> سیستم لینک -> جدا کننده متن ویرایش شده آبان 93 توسط تیرداد 2 واکنش ها : رضاقاسمی و mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر