nima78400 1 ارسال شده در آبان 93 در قسمت فهرست پرداخت یه سری تنظیماتی وجود داره که فقط ملت و زرین پال و فعال کرده ام بقیه تنظیمات از جمله تنظیمات پرداخت چگونه انجام می شود اگه اموزشی هست لطفا لینکشو بزارید؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pourmoshtagh 35 ارسال شده در آبان 93 در قسمت فهرست پرداخت یه سری تنظیماتی وجود داره که فقط ملت و زرین پال و فعال کرده ام بقیه تنظیمات از جمله تنظیمات پرداخت چگونه انجام می شود اگه اموزشی هست لطفا لینکشو بزارید؟ ممنون سلام آموزش موجو هست! تو سایت جومینا افزونه های بانکی سرچ کن صفحه دوم یا سوم جومشاپینگ رو داره! انشاا کارت راه می افته! بازم پیدا نکردی بگو لینکشو بگردم و بگذارم! یاحق! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در آبان 93 سلام آموزش موجو هست! تو سایت جومینا افزونه های بانکی سرچ کن صفحه دوم یا سوم جومشاپینگ رو داره! انشاا کارت راه می افته! بازم پیدا نکردی بگو لینکشو بگردم و بگذارم! یاحق! فروشگاه ساز joom shopping (جوم شاپینگ) متصل به بانک ملت ، پاسارگاد و زرین پلاین برنامه و نصب کردم مشکل واحد پول طبق توضیحات سایت تنظیم نمودم و حالا ایا باید پلاگین پرداخت هم نصب کنم یا همین کامپوننت کافی است؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در آبان 93 فروشگاه ساز joom shopping (جوم شاپینگ) متصل به بانک ملت ، پاسارگاد و زرین پل این برنامه و نصب کردم مشکل واحد پول طبق توضیحات سایت تنظیم نمودم و حالا ایا باید پلاگین پرداخت هم نصب کنم یا همین کامپوننت کافی است؟ ملت و زرین پل هست ولی پاسارگاد موجود نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niazmandiemroz 0 ارسال شده در آبان 93 امکان پیاده سازی درگاه بانک صادرات هم هستش ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در آبان 93 باید سفارش بدید براتون بنویسند. همون ملت و پاسارگاد خوبه ولی من نصب کردم پاسارگادی وجود نداره در ضمن زرین پل و ملت چطور باید استفاده کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 93 با سلام امکان پیاده سازی درگاه بانک صادرات هم هستش ؟ به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا سوال جدید را در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح نمایید همون ملت و پاسارگاد خوبه ولی من نصب کردم پاسارگادی وجود نداره در ضمن زرین پل و ملت چطور باید استفاده کنم؟ افزونه بصورت کامل نصب و فعال هست؟ پلاگین ها را نیز بررسی نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nima78400 1 ارسال شده در آبان 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید لطفا سوال جدید را در تاپیک جدید و بخش مربوطه مطرح نمایید افزونه بصورت کامل نصب و فعال هست؟ پلاگین ها را نیز بررسی نمایید موفق باشید مهندس ممنون از جوابت ولی هر چی بوده و نصب کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 شما به بانک درخواست دریافت درگاه پرداخت رو میدید اونا یه استعلام از وضعیت شما میگیرند که مثلا بدهی و یا چک برگشتی و از این مسائل نداشته باشید سپس در سایت بانک ثبت نام میکنید و در یک هفته براتون ایمیلی حاوی یک یوزر و پسور میفرستند که شما با نصب پلاگین اتصال بانک به مثلا جومشاپینگ و وارد کردن اون یوزر و پسورد در پلاگین درگاه پرداخت براتون ست میشه. فکر کنم در جومینا کامل براش توضیح دادند. 2 واکنش ها : فرحزادیان و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر