astanedoost 5 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان؛ خسته نباشید من از افزونه k2 استفاده می کنم؛ نیاز به یک سری تغییرات کلی دارم. مثلا اینکه؛ وقتی یک مجموعه مادر را باز می کنم، یک سری اطلاعات اضافه مثلا مطالب موجود در زیر مجموعه های این مجموعه یا نام و پوشۀ خود اون مجموعه مادر دیده نشه؛ این موارد رو برای یک مجموعه به صورت دستی تا حدودی تنظیم کردم اما اگر بخام تمام مجموعه ها به همین صورت باشند، آیا راه حلی هست؟ یا اینکه باید دستی همه مجموعه ها رو تنظیم کنم یا اینکه بگم مثلا از فلان مجموعه که تنظیمش کردم پیروی کن؟ از بخش تنظیمات مجموعه های کی2 چیزی دست گیرم نشد... ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 فکر کنم بتونید در منویی که این مطالب رو به صورت بلاگ نمایش میدید در تنظیماتش این خاصیت هارو غیر فعال و یا تنظیم کنید. 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
astanedoost 5 ارسال شده در آبان 93 فکر کنم بتونید در منویی که این مطالب رو به صورت بلاگ نمایش میدید در تنظیماتش این خاصیت هارو غیر فعال و یا تنظیم کنید. ممنون؛ پس در ر صورت باید برای هر مجموعه (یا منو) جداگانه تنظیماتی رو اعمال کرد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 البته منتظر نظر دوستان دیگر هم باشید شاید ترفند دیگری هم باشه. 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedram_na 4 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان؛ خسته نباشید من از افزونه k2 استفاده می کنم؛ نیاز به یک سری تغییرات کلی دارم. مثلا اینکه؛ وقتی یک مجموعه مادر را باز می کنم، یک سری اطلاعات اضافه مثلا مطالب موجود در زیر مجموعه های این مجموعه یا نام و پوشۀ خود اون مجموعه مادر دیده نشه؛ این موارد رو برای یک مجموعه به صورت دستی تا حدودی تنظیم کردم اما اگر بخام تمام مجموعه ها به همین صورت باشند، آیا راه حلی هست؟ یا اینکه باید دستی همه مجموعه ها رو تنظیم کنم یا اینکه بگم مثلا از فلان مجموعه که تنظیمش کردم پیروی کن؟ از بخش تنظیمات مجموعه های کی2 چیزی دست گیرم نشد... ممنون سلام دوست عزيز براي اينكار اول يه مجموعه ايجاد كنيد از قسمت نمايه مطلب ، نمايش مجموعه و مطالب كليه تنظيمات مطلوبتون رو اعمال كنيد و بصورت منتشر شده و عمومي قرارش دهيد محموعه هاي بعدي رو پس از ايجاد ،تو قسمت " همچوم پارامتر هاي مجموعه " اولين مجموعه اي رو كه ايجاد و تنظيم كرده بوديد رو انتخاب كنيد موفق و پيروز باشيد 1 واکنش ها : astanedoost نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر