rpynco 2 ارسال شده در آبان 93 با سلام خدمت اساتید محترم بنده یک فروشگاه ساز دانلود کرده و روی هاست رایگان آپلود کردم این فروشگاه ساز دارای تعدادی موقعیت ماژول میباشد و دارای ماژول اسلاید شو نیست.یک ماژول اسلاید شو slideshow ck دانلود کردم و بر روی جوملا نصب کردم و میخواهم این ماژول را در موقعیت های فعلی قرار دهم ولی نمیشود چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) وقت بخیر منظور شما از نمی شود یعنی چی؟ ارور می دهد؟ ، نمایش بد شکل دارد ؟ موقیتش جا به جا می شود ؟ و ... اطلاعات دقیق تر بدهید و بهتر است نمونه آنلاین هم قرار دهید توضیح دیگر اینکه تنظیمات ماژول را به طور کامل بررسی کنید اعم از منابع تغذیه ماژول"مطالب" و تخصیص منو و همچنین پوزیشن مورد نظر موفق باشید ویرایش شده آبان 93 توسط رسولی.:NgS:. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر منظور شما از نمی شود یعنی چی؟ ارور می دهد؟ ، نمایش بد شکل دارد ؟ موقیتش جا به جا می شود ؟ و ... اطلاعات دقیق تر بدهید و بهتر است نمونه آنلاین هم قرار دهید توضیح دیگر اینکه تنظیمات ماژول را به طور کامل بررسی کنید اعم از منابع تغذیه ماژول"مطالب" و تخصیص منو و همچنین پوزیشن مورد نظر موفق باشید سلام نمایش داده نمیشود. انگار هیچ ماژولی قرار ندادی انتشار دادم در تمام صفحات ولی باز هم نمایش نمیدهد www.issuer.vvs.ir user:admin pass:hamed13940 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در آبان 93 سلام نمایش داده نمیشود. انگار هیچ ماژولی قرار ندادی انتشار دادم در تمام صفحات ولی باز هم نمایش نمیدهد www.issuer.vvs.ir user:admin pass:hamed13940 فوتر یا همان کپی رایت را هم نمیتوام به دلخواه خود تغغیر دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 شما برید مدیریت ماژول یه ماژول جدید بسازید نوعش Html سفارشی باشه در قسمتی که میتونید متن وارد کنید عبارتی که میخواید در فوتر نمایش داده بشه رو وارد کنید و در موقعیت footer منتشر کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rpynco 2 ارسال شده در آبان 93 شما برید مدیریت ماژول یه ماژول جدید بسازید نوعش Html سفارشی باشه در قسمتی که میتونید متن وارد کنید عبارتی که میخواید در فوتر نمایش داده بشه رو وارد کنید و در موقعیت footer منتشر کنید. ممنون اسلاید شو چی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 با قالب های دیگه تست کنید ببینید جواب میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر