personable 55 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما من با یک مشکل مواجه هستم ! در کامپوننت تبلیغات جوملا مجموعه و مشتری را تعریف میکنم ! بنر را وارد میکنم ! طول و عرض هم میدم . و یک ماژول تبلیغات رو در قالب فراخوانی میکنم و منتشر میکنم ، اما بنر نمایش داده نمیشه ! لطفا راهنمایی کنید که مشکل کجاست ؟ آیا باید منو تعریف کنم براش ؟ اگه اینطوره ، چطوری باید این کار رو انجام دهم . سپـاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر در بخش ویرایش ماژول تبلیغات اطلاعات دیگری برای مدیریت موجود است که باید آنها را نیز بررسی نمایید 1 - انتساب منو"منظور که این ماژول در کدام از منوهای مورد نظر نمایش داده شود " 2 - منبع تغدیه ماژول " انتخاب صحیح مجموعه" 3 - انتخاب صحیح موقعیت در قالب 4 - منتشر بودن یا نبودن 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر در بخش ویرایش ماژول تبلیغات اطلاعات دیگری برای مدیریت موجود است که باید آنها را نیز بررسی نمایید 1 - انتساب منو"منظور که این ماژول در کدام از منوهای مورد نظر نمایش داده شود " 2 - منبع تغدیه ماژول " انتخاب صحیح مجموعه" 3 - انتخاب صحیح موقعیت در قالب 4 - منتشر بودن یا نبودن همشون تنظیم شده هستند ! اما نشون داده نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 همشون تنظیم شده هستند ! اما نشون داده نمیشه با سلام در تنظیمات ماژول تبلیغات قسمتی برای اتنخاب مشتری هست آنجا را باید با مشتری تعریف شده ست کنید 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آبان 93 با سلام در تنظیمات ماژول تبلیغات قسمتی برای اتنخاب مشتری هست آنجا را باید با مشتری تعریف شده ست کنید -بله همه اینها رو درست تنظیم کردم ! نمیدونم چرا اینطوره ! آخه کار کردن با این کامپوننت خیلی سلده است ، اما نمیدونم چرا نمیشه . ممنونم از شما نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 93 با سلام لطفا با قالب دیگری نیز چک بفرمایید موفق باشید 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanonline 2 ارسال شده در آبان 93 ارور داده میشه یا نشون داده نمیشه؟ لوکال تست میکنین یا نه؟ از کش نیست؟ ... 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) ارور داده میشه یا نشون داده نمیشه؟ لوکال تست میکنین یا نه؟ از کش نیست؟ ... درود نه ارور داده نمیشه ! فقط نشونش نمیده ، در هاست استفاده میکنم . فعلا مجبورم از advanced Html استفاده کنم . از کش هم نیست !نه براوزر و نه جوملا . ولی بالاخره میفهمم از کجاست ویرایش شده آبان 93 توسط personable 1 واکنش ها : hoomanonline نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر