sms118 130 ارسال شده در آبان 93 با سلام خدمت عزیزان سایت بنده بدون مشکل وارد مدیریت میشه و هیچ مشکلی نداره ولی برای ورود به صفحه اصلی سایت بعد از کمی زمان و لود شدن خطای زیر رو میده MySQL server has gone away SQL=INSERT INTO `k64du_session` (`session_id`, `client_id`, `time`) VALUES ('cf5b9aedf6f35c71d3aa9c64f444d523', 0, '1414748840') دیتابیس رو Repair کردم و همچنین جدول session رو خالی کردم ولی درست نشد همچنین کش جوملا و کش مرورگر را نیز پاک کردم همچنین وقتی قالب رو عوض میکنم سایت بالا میاد درضمن همین بسته رو روی یک هاست دیگه نصب کردم و مشکلی نداشت ممنون میشم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آبان 93 سلام کسی نظری نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درودبر شما یعنی در قالب دیگر مشکلی ندارید ؟ فقط در قالب فعلی همچین مشکلی پیش می آید ؟ هنگام باز کردن صفحه اصلی یا لاگین ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sms118 130 ارسال شده در آبان 93 مشکل حل شد به قسمت کش جوملا رفتم دیدم ماژول آب و هوا جز کش هست به صورت شانسی این ماژول رو غیرفعال کردم مشکل حل شد ولی نمیدونم چرا روی یک هاست دیگه چنین مشکلی نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر