playerone 3 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) سلام دوستان عزیز در حین فارسی سازی قالب هستم که یه قسمتی داره به عنوان(نوشته شده توسط Saul Bellow و ولین نفری باشید که دید گاه ارسال کرده) این قسمت ها تو وقتی با مروورگر فایر فاکس واینترنت اکسپلورر باز میکنم درسته ولی تو گوگل کروم دو خط میشه هرکاری هم میکنم درست نمیشه کسی هست کمک کنه بگه ایراد کار کجاست اینم لینک سایت ویرایش شده آبان 93 توسط playerone نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
playerone 3 ارسال شده در آبان 93 سلام دوستان عزیز در حین فارسی سازی قالب هستم که یه قسمتی داره به عنوان(نوشته شده توسط Saul Bellow و ولین نفری باشید که دید گاه ارسال کرده) این قسمت ها تو وقتی با مروورگر فایر فاکس واینترنت اکسپلورر باز میکنم درسته ولی تو گوگل کروم دو خط میشه هرکاری هم میکنم درست نمیشه کسی هست کمک کنه بگه ایراد کار کجاست اینم لینک س سلام دوستان عزیز در حین فارسی سازی قالب هستم که یه قسمتی داره به عنوان(نوشته شده توسط Saul Bellow و ولین نفری باشید که دید گاه ارسال کرده) این قسمت ها تو وقتی با مروورگر فایر فاکس واینترنت اکسپلورر باز میکنم درسته ولی تو گوگل کروم دو خط میشه هرکاری هم میکنم درست نمیشه کسی هست کمک کنه بگه ایراد کار کجاست اینم لینک سایت حداقل راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
playerone 3 ارسال شده در آبان 93 خودم حلش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 با سلام و خسته نباشید خدمت شما کاربر عزیز متاسفانه من تازه این تاپیک رو دیدم ولی لطفا بفرماید چگونه حل شد؟ 1 واکنش ها : playerone نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
playerone 3 ارسال شده در آبان 93 با سلام و خسته نباشید خدمت شما کاربر عزیز متاسفانه من تازه این تاپیک رو دیدم ولی لطفا بفرماید چگونه حل شد؟ فکر کردم حل شد ولی وقتی زبان سایت فارسی که میشه تو گوگل کروم دو خط نشون میده تو مرورگر های دیگه ایراد نمیده اعصابمو خورد کرد والا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) برای من در یک خطه http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=14147891601.JPG ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی 1 واکنش ها : playerone نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
playerone 3 ارسال شده در آبان 93 برای من در یک خطه http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=14147891601.JPG شرمندتم پس ایراد از مرورگر من هست پس آقا رضا واقعا بخاطر این همه توجه و کمکت ازت تشکر میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر