behrad 7 ارسال شده در آبان 93 درود من نمیتونم ویرچومارت نصب کنم کسی هست بهش دسترسی بدم بتونه نصب کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در آبان 93 مشکلتون با نصبش چیه؟؟چه اروری میده؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در آبان 93 مشکلتون با نصبش چیه؟؟چه اروری میده؟؟ اصلا هیچی نشون نمیده معاوم نیست چیه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 دوست عزیز از ابتدای نصب تا انتها بگید چه اتفاقی میافته نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در آبان 93 دوست عزیز از ابتدای نصب تا انتها بگید چه اتفاقی میافته من ویرچومارت نصب میکنم یکم لود میکنه و هیچ اتفاقی نمیوفته نه اروری نه پیغامی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 ویرچومارت رو از جومینا در یافت کردید؟ نسخه رو چک کردید با جوملا 2.5 سازگار باشد؟ در صورتی که پاسخ هر دو سوال بالا بله بود دسترسی بدید. 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 نام کاربری یا کلمه عبور صحیح نیستند و یا شما شناسه ای در سایت ندارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 خطا در حذف الحاق کامپوننت دسترسی به هاست بفرستید از بیخ پاکش کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 با حذف و نصب افزونه نصب ویرچومارت با موفقیت به پایان رسید در ضمن به علت مشکل داشتن جومینا با این آدرس:http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-extension-bank-commerce/%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-virtumart-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C.html مجبور به دانلود ویرچومارت از سایتی دیگر شدم. 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 در ضمن برای اتصال به درگاه پی لاین هم در پیغام خصوصی از من خواستند تا براشون نصب کنید ولی متاسفانه فضای ناکافی هاست به بنده این اجازه را نداد ابتدا هاست را ارتقا دهید سپس برای اتصال اعلام کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر