mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 با سلام و خسته نباشید خدمت همه عزیزان چطور می تونم مطالب موجود در یک مجموعه را بصورت تصادفی نمایش بدم (فقط مربوط به یک مجموعه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 با گلوبال نیوز نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 آقای محسن کیان شما چرا دوباره تو بخش آموزش تاپیک زدی ایندفعه آخرین دفعه اس که تذکر میدما قوانین رو بخون خوب دیگه برادر دفعه بعدی اخطار دریافت میکنی این سومین باره دارم تذکر میدم منتقل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 آقای محسن کیان شما چرا دوباره تو بخش آموزش تاپیک زدی ایندفعه آخرین دفعه اس که تذکر میدما قوانین رو بخون خوب دیگه برادر دفعه بعدی اخطار دریافت میکنی این سومین باره دارم تذکر میدم منتقل شد. آقای قاسمی من که خوشم نمی یاد شما به من تذکر بدید شما یه راهنما بدید هر مطلب و کجا قرار بدم 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 توی بخش مشکلات شما مشکل داری آموزش که نمیخوای بدی داداش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 توی بخش مشکلات شما مشکل داری آموزش که نمیخوای بدی داداش چشم معذرت می خوام 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در آبان 93 چشم معذرت می خوام آقای قاسمی میشه بیشتر راهنمایی کنید من گلوبال نیوز را روی لوکال خودم نصب کردم اما نتونستم مطالب را بصورت تصادفی نمایش دهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=14169899561.PNG ویرایش شده آذر 93 توسط رضا قاسمی 2 واکنش ها : m4mali و mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر