ratarata 0 ارسال شده در آبان 93 سلام خدمت دوستان و اساتید من صاحب یک موسسه چاپ هستم و سایتی رو در ارتباط با کارم راه اندازی کردم چطور میتونم قسمتی در سایتم قرار بدم تا مشتریانم بتونن فایلهای چاپی خودشون رو برای من بفرستند قسمت کاربران هم ندارم چون مشتری متفرقه زیاد دارم مثل مشتریان کارت ویزیت ممنون میشم راهنمایی بفرمائید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در آبان 93 وقت بخیر یک کامپوننت فرم ساز می تواند به شما کمک کند بخشی برای آپلود کاربران در فرم خود می توانید اضافه کنید با امکانات بسیاری از قبیل حجم و نوع فایل برای کامپوننت هم در انجمن جستجو نمایید به نتیجه مطلوبی خواهید رسید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در آبان 93 سلام خدمت دوستان و اساتید من صاحب یک موسسه چاپ هستم و سایتی رو در ارتباط با کارم راه اندازی کردم چطور میتونم قسمتی در سایتم قرار بدم تا مشتریانم بتونن فایلهای چاپی خودشون رو برای من بفرستند قسمت کاربران هم ندارم چون مشتری متفرقه زیاد دارم مثل مشتریان کارت ویزیت ممنون میشم راهنمایی بفرمائید درود دوست عزیز بهترین پیشنهاد کامپوننت آر اس فرم هست ! نسخه خای مختلفی از تا بحال در انجمن معرفی شده ! شما آخرین ورژن رو بر حسب نیاز و جملاتون بگیرید و نصب کنید ، سگپس یک فرم بسازید و عنصر آپلودر رو توش قرار بدید ، خیلی ساده است بعدش یک منو در سایت بسازید و اون فرم رو به منو نصبت بدید ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر