مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 90 با سلام . من بسته فارسی جوملا 1.6.1 را از همین سایت دانلود کردم و روی هاست سرورم نصب کردم . هنگام نصب و ورود به پنل مدیریت جوملا مشکلی نداشتم ولی وقتی روی گزینه خروج کلیک میکنم خارج نمیشه یعنی صفحه وارد کردن یوزر و پسورد را نشان نمیده در عوض وارد یک صفحه خالی میشه که در بالای صفحه فقط یک خط متن نوشته شده است و متن آن این است : تقاضای فعلی به دلیل ارسال مکرر اطلاعات در قسمت امنیتی رد شده است لطفا صفحه را تازه سازی نموده و دوباره سعی نمایید در صورتی که من هنوز وارد هیچ گزینه و منویی نشدم و فقط login کردم و بعد هم لینک خروج را زدم . چندین بار هم این عمل رو در وقتهای مختلف تست کردم ولی فایده ای نداشت . لطفا راهنماییم کنید . با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام -از مرورگر فایرفاکس (کروم یا اپرا ) استفاده کنید . - کروکی هاتو حذف کنید . -چند بار ctrl+F5 رو هم بزنید . انشالله رفع خواهد شد . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 90 با عرض سلام مجدد . مرورگر من فایرفاکس هستش با حذف کامل کوکی ها و ctrl+F5 هم مشکل برطرف نشد . باز هم همچنان منتظرم ... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام نگاه کردم بله این مشکل در این نسخه وجود داره . سعی خواهیم کرد هرچه زود برطرفش کنیم موفق باشید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 90 با سلام میخواستم بدونم برطرف کردن این مشکل حدودا" چقدر زمان میبره و در حال حاضر من با این نسخه که مشکل داره چیکار کنم ؟ آیا نیازی به حذفش هست ؟ اگه اینطوره به چه طریق باید حذفش کنم ؟ چون وبسایتم اهمیت زیادی برام داره خواستم بدونم اگه زمان زیادی میبره از نسخه های قبلی جوملا استفاده کنم . که در اینصورت چطور میشه نسخه قدیمی رو روی نسخه جدید نصب کرد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیز این مشکل + چند مشکل گزارش داده شده رو برسی و رفع کردم . فردا صبح یک بار دیگه پچ کامل جوملای ایرانــــــی رو دریاف و روی جوملا موجود ایکسترک کنید و موفق باشید در پناه حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
super_victory 0 ارسال شده در فروردین 90 سلام خسته نباشید منم تو خروج پنل مدیریتی مشکل دارم لطفا راهنمایی کنید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اگر منظورتون از مشکل، همان هست که استارتر این تاپیک در پست اول مطرح کردند که لطفا به پست قبل از خودتون یعنی پشت شماره 6 این تاپیک و تاریخش دقت کنید... اگر هم مشکلتون چیز دیگری هست در تاپیک دیگری مطرح کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohsen6558 0 ارسال شده در تیر 90 سلام خسته نباشید من کماکان این مشکل رو دارم تاپیک هم به نتیجه نرسیده امکانش هست راه حلش رو بفرمایین؟ من آخرین آپدیت رو هم اعمال کردم تاثیری نکرد مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید آخرین نسخه از سری جوملا 1.6 رو دریافت و در هاست در دایرکتوری که پک جوملای فعلی هست آپلود و فقط اکسترکت کنید (نصب نکنید) و بعد از اکسترکت پوشه installation رو حذف کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 مصطفی جان منم مشکل شما رو داشتم اما وقتی از منوی سایت خروج می کردم درست خارج میشد اما از نوار ابزار بالا سمت چپ می زدم خارج نمی شد الان نسخه 1.6.3 مامبولرن رو استفاده می کنم این مشکل رو نداره موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 90 سلام به جومینایی ها مرتضی جان من این تاپیک رو حدودا 3 ماه پیش زدم و اون موقع از جوملا 1.6.1 استفاده میکردم . ولی به لطف پیشرفت روز افزون جوملا الان مدت زیادیه که جوملا رو به 1.6.3 ارتقا دادم که خوشبختانه در این مورد مشکلی ندارم . دوستان عزیزی که مشکل خروج دارند کافیه بسته نصبی جومینا 1.6.2 رو از سایت جومینـــــــــا دانلود و نصب کنند تا از مزیت فارسی بودن بهره مند شوند . یا در صورتی که از ورژن پایینتر استفاده میکنند از بسته های مخصوص ارتقا استفاده کنند . سپس از سایت رسمی جوملا بسته ارتقا به 1.6.3 رو دانلود کنند و فقط روی جوملا موجود اکسترکت کنند اما نصب نکنند و پوشه Installation رو هم حذف کنند . موفق باشید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohsen6558 0 ارسال شده در تیر 90 با تشکر از پاسخ شما اینطوری من تمامی تغییراتی رو که اعمال کردم رو جوملام رو از دست می دم مثل ویرایش فرم ها ، زبان ها و .. در هر صورت من پاسخ رو پیدا کردم لینک رو می ذارم برای استفاده ی دوستان: can't logout of aplite in joomla admin نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در تیر 90 با سلام نه دوست عزیز شما اگر پک رو آپلود و فقط اکسترکت کنید(نصب نکنید) هیچ مشکلی پیش نمیاد... ممنون از لینکی که قرار دادید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در تیر 90 جناب فرحزادیان منظور دوستمون فایل های خود جوملا بود که تغییراتی توشون ایجاد کرده بودند مثلا تو فرم ها و فایل های زبان تغییراتی داده بودند که در صورت اکسترکت فایل های جوملا اصلی اونا از دست میده البته من پیشنهاد می کنم اول فقط و فقط از اون فایل هایی که ویرایش کردی یه کپی بگیری بعد از آپگرید دوباره اونهارو برگردونی موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر