rivalboy 105 ارسال شده در آبان 93 سلامبنده روی لوکال سیستم قالب سایت عوض کردم و ماژول ها رو سر جای خودشون قرار دادم اما وقتی فایل ها رو به حالت زیپ در اوردم و خواستم اپلودشون کنم، وقتی برای باز بینی به لوکال مراجعه کردم قالب سایت دیگه نشون داده نشد و ارور 1054 و نمایش داد.اما مدیریت سایت بدون هیچ مشکلی در دسترس هست و قالب و به حالت قبلی در اوردم اما متاسفانه باز هم ارور 1054 هنوز هست.متن اروری که تمایش داده شده به شرح زیر است [codesyntax]Unknown column 'requireReset' in 'where clause' SQL=SELECT `id`,`username`,`password` FROM `ks3v2_users` WHERE `username` = 'mohsen' AND `requireReset` = 0[/codesyntax] پیشاپیش بابت راهنمایی هاتون ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما در phpmyadmin لوکال ببینید که در جدول users ستون requireReset وجود دارد یا خیر 1 واکنش ها : rivalboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما در phpmyadmin لوکال ببینید که در جدول users ستون requireReset وجود دارد یا خیر نه خیر نیست جناب میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 بسازیدش 1 واکنش ها : rivalboy نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 93 با چه مشخصاتی؟میشه کامل راهنمایی کنید و یا اموزش خوبی معرفی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 93 بعد از کدوم ستون باید بسازمش؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rivalboy 105 ارسال شده در آبان 93 خیلی ممنون از دوستان در انتهای جدول یه ستون به همین اسم از نوع varchar و به اندازه 250 ساختم و مشکل برطرف شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در آبان 93 درود بر شما عذر میخام این تاپیک رو ندیده بودم که پاسخ بدم مهم نیست که در چه جایی از این تیبل بسازیدش هر جا ساختید خودش اکی میشه خوشحالیم که مشکلی بر طرف گردید 2 واکنش ها : rivalboy و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر